reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Betę robię jutro - chyba rano zrobie sikanca - żeby wiedzieć jak się nastawić. Na początku miałam ciągnięcia macicy i w 7dpt takie kłucie w regularnych odstępach czasu. Ciężko myśleć pozytywnie :(((

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Uwierz że wiem co czujesz,ktory to Twoj transfer??
Ja mam dzis 3 dpt i znowu zaczal bolec mnie brzuch :-( tez sie strasznie zdenerwowalam i przestraszylam. Wzielam nospe i relanium i probuje zasnac.

reklama
Uwierz że wiem co czujesz,ktory to Twoj transfer??
Ja mam dzis 3 dpt i znowu zaczal bolec mnie brzuch :-( tez sie strasznie zdenerwowalam i przestraszylam. Wzielam nospe i relanium i probuje zasnac.

To mój 3 transfer :(((
Dziękuje ze Twoje odpowiedzi - odpocznij - te pierwsze dni są ważne. Jak boli to chyba dobrze.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Sprawdziłam w książęce i to u mnie był 7+1 tc, myślę że nie masz się co martwić [emoji6][emoji110][emoji110][emoji110]serduszko dopiero się rozkręca [emoji4]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje, będę spokojniejsza [emoji8]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
Do góry