reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Miliaa, jak sie czujesz? Kiedy wizyta kontrolna u lekarza?
dziekuje, ze pytasz:-) czuje sie dobrze, choc juz jajniczki zaczynaja chyba pracowac, bo co jakis czas trosze mnei ciagnie cos w brzuchu...no ale zobaczymy co dalej bedzie...
wizyte mam 12, wiec w sumie to juz niedlugo, pierwsze podgladanko, ciekawa jestem jak rosna...chcialabym zeby bylo ich mniej a dobrej jakosci, chociaz z ta endometrioza to roznie bywa, wazne, zeby byl jeden albo dwa szczesliwce...!
a ty kochana podchodzac teraz mialas jakies torbiele na jajnikach czy jajniki zupelnie czyste?

witaj Meg dlugo cie nie bylo rzeczywiscie...rozumiem,ze odpoczywasz i dalej walczysz ze zdwojona sila:tak: nie pamietam twojej historii, ale moze na tych magicznych wakacjach cos w naturalku sie wydarzy;-) ja lecze sie w wwie w Novum i poki co jestem zadowolona, oczywiscie najbardziej bede jak sie uda, ale jak nie to i tak poki co zajmuja sie mna bardzo dobrze...
wiem, ze gieniek leczyla sie w invicta chyba tez w wwie, wiec o opinie mozesz ja zapytac, jej sie udalo, wiec jest bardziej wiarygodna:tak::-D zycze wszystkiego dobrego!

onlyone...kochana nie chyba ale NA PEWNO!!! cudowan betka!! bardzo ci gratuluje:tak::happy:
gieniek...masz buziaka na pokrzepienie lezenia! :*:*:*

reklama
Anioleczek- oj tak marzenie i w końcu moje marzenia zaczęły sie spełniać .
Marcikuk- u mnie mniejsza to dziewczynka :-) jednak w tym przypadku różnica jest naprawdę wielka i lekarze mówią ze zazwyczaj jest różnica w blizniakach ale żadko tak duża . Mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze.
A co do Ciebie to myśle ze to ze są równe wcale nie świadczy o tym ze ta sama płeć . Chyba nawet u Sylhy są tego samego rozmiaru a tez ma parke:-)

moj pierwszy post zaginal. napisze jeszcze raz. chce do was dolaczyc. jestem juz mama ale staramy sie teraz o drugie dziecko. mialam juz transfer i w 14 dpt beta wynosila 141. domyslilam sie ze to za malo na prawidlowa ciaze (poprzednia 450). spodziewam sie ciazy biochemicznej. jutro jada na usg i bete ale czuje ze nic z tego nie bedzie bo objawy zniknely.

Lola gratuluje synusia I corusi! Super! Mam nadzieje, ze znajdziesz lekarza, ktory sie przylozy!
Moj wynik -12dp2t -14dpo
nie wiem czy juz sie cieszyc, czy czekac na nastepny dla porownania...
(nieeeee, juz sie ciesze....)

Ela-K dlaczego uważasz, że to za mało?? iludniowe miałaś podane zarodki? wg mnie ta beta jest co najmniej wysoka...

onlyone masz rację ciesz się. grunt to optymistyczne podejście

lola wiem:) to jest marzenie każdej z nas tu- żeby mieś choć jednego bąbelka a ty masz dwa szczęścia i to parkę!!! cudownie!!! zawsze chciałam mieć parkę, ale nie miałam odwagi na bliźniaki...

gieniek jak się czujesz???

joweg zaglądasz tu czasem?? co u was??

Ela - K - Witaj serdecznie. chyba nie jest tak źle. Calkiem ładna masz ta betke, może dzidzia się zagnieździła troszkę później, nie miej na razie czarnych myśli.

Lola - wiem, ze z ta roznica roznie bywa. A czy wiesz dlaczego u twoich pociech jest taka duza?

Aniołeczek - jak sie czujesz w ciąży??? :-):-)

Meg - witaj. Chciałam cie tylko przywitać bo faktycznie dawno cie nie było. Niestety co do kliniki nie pomogę.

Onlyone - oczywiście ze masz pełne prawo sie cieszyć. A my cieszymy sie razem z Toba.

marcikuk oprócz teg, że czasem mnie delikatnie zakłuje jajnik to nic mi nie jest. żadnych więcej objawów. wczoraj pojawił się taki brunatno beżowy śluz, ale dziś zniknął. Tylko psychicznie jestem taka podekscytowana i szczęśliwa. zaczynam oglądać małe ciuszki w internecie- z kupowaniem muszę się jeszcze wstrzymać, ale nie wiem jak długo dam radę. Puki co kupiłam sobie maleńkie śpioszki i na tym koniec. wpatruję się w nie całymi dniami...

Onlyone:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Wiedzialam wiedzialam wiedzialam GRAAAAATULUUUUJEEEE! ojejej tak bardzo sie ciesze:rofl2:
Buziolek - dbaj o siebie

Ostatnia edycja:
reklama
Onlyone, Superrrrr!!! Swietnie!!!! Gratuluje !!! Ciesz sie, ciesz kochana:-)

Lola216, no no, bedzie wymarzona parka.Gratuluje:tak:
Nareszcie jestes w dobrych rekach. Od razu lepiej, jak ma sie poczucie,ze ktos sie nami odpowiednio zajmuje.

Miliaa, nie mialam zedych torbieli podchodziac do ostatniej stymulacji. Przy ostatniej mialam jakies mimimalne juz nie pamietam wielkosci ale sie wchlonily. Lekarka mowila mi,ze przy stymulacji moga sie takowe poajwic ale samoisnie znikaja po terapi.

Ela-K, witaj wsrod nas :-) Gratuluje synka. Beta calkiem ladna, to bylo Twoja pierwsze badanie?

Do góry