reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

niezle sie tu dzieje. brawa za pozytywne myslenie:)))) tak trzymac kobity.... ja tez juz mysle o kolejnym podejsciu za czas jakis i dolaczam sie do klubu:)

reklama
Jo.M ja po każdej IUI robiłam test sikany po 14 dniach i oczywiście był on negatywny u mnie i tego samego dnia przychodziła wredna@(w sumie gin.mówił o teście,ale teraz jak czytam jak te testy są zawodne, to poszłabym na betę)
Mam nadzieje,że u Ciebie będzie ona wysoka-życzę tego z całego serduszka:tak:

Lola ja kilka lat temu siedzialam w szpitalnej poczekalni z moim siostrzencem (jest krtaniowcem i PO godzinie kaszlenia zaczal sie dusic) wiec szybko do szpitala... Siedziala z nami dziewczyna w ciazy, co chwilke mdlala, krew po nogach jej leciala - malego wzieli na zastrzyk i pod tlen, a ta dziewczyna PO 6 godzinach jeszcze tam siedziala... Tragedia!!!
Ja jesli sie dowiem, ze mi sie udalo, napewno nie bede chodzila do mojego GP. A wole wydac £100 na wizyte niz £8000 na nastepna probe (zreszta nawet nie dalabym rady finansowo)
Tymczasem: dziewczyny jestem w szoku! Nastawilam sie, ze sie wkurze przez tel, a tu Pani mi oznajmia, ze jesli jutro mi sikany wyjdzie pozytywny to dadza mi wiecej cyclogestu!!! Ufffffffffff.....
Do klubu narazie nie dolaczam, bo jestem wieczna pesymistka (nie narzekam, ale zawsze cos....) :szok:

Onlyone - wywal ten pesymizm za okno!!! Bedzie dobrze. Tymczasem z niecierpliwoscia czekam z toba na betke. A wierze ze będzie pozytywna. Optymizmu trochę!!!!

hej dziewczyny
rzadko zaglądam do Was, mam nadzieję, że mnie pamietacie.....witam wszystkie nowe dziewczyny. Widze , ze wielu się udało i na kolejne też przyjdzie czas:-) ja pauzuje....mysle że po wakacjach znów ruszymy, jak kiedyś pisałam zmieniamy klinikę. Do tej pory podchodziłam w Krakowie teraz myślę o Warszawie, czy któraś leczy się w Warszawie??? Jeśli tam to polećcie klinikę i dobrego lekarza. Chcę skonsultować wszystko co do tej pory przeszłam z kimś innym bo jak widać do tej pory nic ( II x IVF w tym jedno poronienie i 1 x podane mrozaczki i nic ) Plisss

Dziewczyny! Jezus Maria matko swieta!!! Beta -304,9, progesteron 51.68
chyba cos bedzie !!!
bete powtarzam w sobote rano dopiero bo nie ma w pt laboranta....
Boze trzymajcie te kciukasy dalej!

Onlyone- huraaaa :-) gratuluje!! Który dzień po transferze masz dziś ?

Ja dziś byłam na USG w innym szpitalu i w końcu zajęli sie mna ginekolodzy- lekarze i to tylko dlatego ze jest wielka różnica wiedzy blizniakami i położne nie umialy sobie poradzić. Od razu poprosiłam o zmianę szpitala bo tu w końcu wiem ze ktoś sie mną dobrze zajmie. Dziś po wizycie jestem mega szczęśliwa bo w końcu trafiłam w dobre ręce . Różnica jest aż 37% miedzy nimi dlatego będę mieć USG co 2-3 tyg i możliwe ze rozwiazanie ciąży juz nawet w 32tyg. A najlepsze co sie dziś dowiedziałam to płeć obu :-) tak wiec w moim brzuszku jest PARKA:tak:
Gienek- ja ci juz mówiłam ze Cię czeka to co mnie wiec nastawiaj sie na parke:-) ja za to idę krok w krok za Sylha i tez zapapugowalam za nią płeć :-) Ale jestem szczęśliwa ....

Trzymam Kciuki za wszystkie was dziewczyny! Jestem pewna , ze w końcu Wam tez sie uda i mocno w to wierze...,

Ostatnia edycja:
Onlyone - brawo piękna betka niech dalej ładnie rośnie gratuluje!!!

Lola - super, gratuluje parki, ta mniejsza dzidzia to pewno dziewczynka. No i najważniejsze ze ktoś sie w końcu tobą zajął. Tez bym chciała parkę ale u mnie dzieci rosną tak samo i pewnie będą tej samej płci, tylko jakiej ?

Meg ja na początku brałam pod uwagę warszawski invimed ale w końcu tam nie dotarłam postawiłam na małą klinikę z bardzo dobrymi opiniami. jak ktoś kiedyś- chyba nawet tu na forum- napisał mi że takie duże kliniki to fabryka cukierków. Jak dla mnie tylko łódzka grawita. Oczywiście to jest tylko i wyłącznie moje osobiste zdanie i nie mam zamiaru nikogo krytykować ze wybrał klinikę taka czy inną

onlyone wspaniały wynik!!! który to dpt?? Śmiało można ci pogratulować...

lola wspaniale, że u ciebie również wszystko w porządku. Mam nadzieję, że po tej zmianie teraz się lepiej tobą zaopiekują. Gratuluję parki:) toż to marzenie:)

reklama
Do góry