reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

czesc dziewuszki, witam nowa kolezanke :-)

elala, cos mi sie wydaje,ze mamy duze szanse podchodzic do criotransferu w tym samym czasie. Mnie zostaly 4 blastusie 5dniowe. Mam te same obawy co ty, jak sie rozmroza i czy beda sie dzielic no i najwazniejsze,czy tym razem zdecyduja sie ze mna zostac.

jakie obawy pytam się ;))))))) się pytam???? ;)))))))))))))
obawy proszę sobie wybić z mądrej głowy, blastusie rozmrożą się tak,że aż się obie kochane zdziwicie i wstydzić się jeszcze będziecie,że takie pytania tu zadajecie ;))))
dzielić się będą wyśmienicie,takie jest ich zadanie - na pewno w brzusiu mamusi ( jednej i drugiej) na 9 miesięcy szczęśliwie zostanie.

reklama
last time - jak wiosnę, przeca lato za rogiem czeka :):):)

ja marcikuk świadoma praw i obowiązków uroczyście oświadczam ze pozytywne myślenie stanie się nieodłącznym elementem mojego życia

a teraz kawal poproszę :-)

last time - jak wiosnę, przeca lato za rogiem czeka :):):)

ja marcikuk świadoma praw i obowiązków uroczyście oświadczam ze pozytywne myślenie stanie się nieodłącznym elementem mojego życia

a teraz kawal poproszę :-)

ALE jeszcze mamy wiosnę ;))) - poza tym nawet się z tą wiosną ładnie rymuje :)))

Przysięga przyjęta ;))) - good girl :))) - czekam na resztę kobitek ale widzę,że się coś obijają....

marcikuk jak najbardziej zasłużyła dziś na kawał ;)

Posterunek policji, młoda policjantka przesłuchu*e starszą kobietę w charakterze podejrzanej w sprawie zabójstwa młodego chłopaka w parku:
- No to niech mi Pani opowie jak to było - pyta ze współczuciem policjantka
- Bo ja wyszłam na spacer do parku, siadłam na ławce karmić gołębie i ten młody człowiek się do mnie przysiadł - odpowiada łamiącym się głosem staruszka.
- I bała się pani, że chce panią zgwałcić i go pani uderzyła, tak?
- Nie, nie to nie tak było.
- No to niech pani mówi dalej.
- I on jak się przysiadł, to się zaczął do mnie przysuwać...
- I on mi położył rękę na kolanie...
- I zaczął tak "jeździć" ręką po moim udzie.
- Nie, nie.
- ...
- Drugą ręką złapał mnie za pierś.
- I bała...
- Nie, nie
- ...
- No i on tak gładził ręką moje udo, już miał włożyć mi rękę za majtki, ja rozchyliłam nogi, a on zabrał ręce, roześmiał się i powiedział:
"prima aprilis babciu", to za****... sku*wysyna!

reklama
Do góry