reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny jA już po... wracamy właśnie do domu. Mam dwie blastki i jeszcze jedna będzie czekała na nas ale mam nadzieje ze przyjadę po nią dopiero za około 2 lata jak te maluchy podrosna musi być dobrze... relanium czyli cuda na pozytywne myślenie. Napiszę wam ciekawostkę ze doktor nie zabronił wspolzyc ale ja i tak że względu na bezpieczeństwo będę trzymać się z daleka od męża w nocy.

reklama
Dziewczyny jA już po... wracamy właśnie do domu. Mam dwie blastki i jeszcze jedna będzie czekała na nas ale mam nadzieje ze przyjadę po nią dopiero za około 2 lata jak te maluchy podrosna musi być dobrze... relanium czyli cuda na pozytywne myślenie. Napiszę wam ciekawostkę ze doktor nie zabronił wspolzyc ale ja i tak że względu na bezpieczeństwo będę trzymać się z daleka od męża w nocy.
Haha no to super :-) W takim razie mocno trzymam kciuki aby się udało i abyś wróciła po rodzeństwo za dwa lata ;-)
Relanium lekarz Ci przepisał czy sama sobie zorganizowałaś? I w jakich dawkach bierzesz?? :-D

Z tym seksem to tak na dwa razy... My chcieliśmy już po pozytywnej becie ale po zaczęłam plamić lekarz na wizycie powiedział, że to normalne i że można mam się nie denerwować, ale ja sie teraz boję. I panuje celibat :p zostane świętą a mąż to już całkiem :D

Dziewczyny a teraz intymne pytanie z rana ☺ jak to jest z sprawami lozkowymi po transferze?? Całkowity post na seks ?? A pieszczoty też odpadają?? Bo jeśli tak to będę spała na misia z mężem tyłek do tyłka i śpi się
ja nadal sie boje i tylko pozycja na misia ;) aczkolwiek ciaza rozwija sie prawidlowo ale coraz czesciej mam sny erotyczne wiec moze niedlugo sie odwaze, moj maz tez sie boi bede musiala go przekonac ;)

Z tym seksem to tak na dwa razy... My chcieliśmy już po pozytywnej becie ale po zaczęłam plamić lekarz na wizycie powiedział, że to normalne i że można mam się nie denerwować, ale ja sie teraz boję. I panuje celibat :p zostane świętą a mąż to już całkiem :D
Moj mąż się śmieje, ze u nas panuje pozycja na wilka; leży przy norze i wyje :p

reklama
mi po relanium sie chciało płakać :p jak masz jeszcze czas to polecam trening autogenny schulza - zapodaj sobie na yt - super się wyciszysz i spokojna pojedziesz na transfer :) to nic nie boli, byle byś tylko nie miała zbyt pełnego pęcherza. Nie pij aż tyle ile każą w klinikach - 2 kubki wody wystarczą :)
popieram , nie pij tyle ile kaza, bo tak to caly transfer bedziesz sie spinac zeby sie nie zsikac, ja za drugim razem wypilam tyle ze po transferze wcale nie musialam skorzystac z toalety, dopiero w domu

Do góry