Dziewczyny jA już po... wracamy właśnie do domu. Mam dwie blastki i jeszcze jedna będzie czekała na nas ale mam nadzieje ze przyjadę po nią dopiero za około 2 lata jak te maluchy podrosna musi być dobrze... relanium czyli cuda na pozytywne myślenie. Napiszę wam ciekawostkę ze doktor nie zabronił wspolzyc ale ja i tak że względu na bezpieczeństwo będę trzymać się z daleka od męża w nocy.
reklama
Ja już od poniedziałku biorę prolutex i coś na rozrzedzenie krwi,a transfer dopiero dzisiaj miałamHeparyna jeśli będziesz mieć i ew. jest progesteron w zastrzykach ale on jest rzadziej stosowany
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Haha no to super :-) W takim razie mocno trzymam kciuki aby się udało i abyś wróciła po rodzeństwo za dwa lata ;-)Dziewczyny jA już po... wracamy właśnie do domu. Mam dwie blastki i jeszcze jedna będzie czekała na nas ale mam nadzieje ze przyjadę po nią dopiero za około 2 lata jak te maluchy podrosna musi być dobrze... relanium czyli cuda na pozytywne myślenie. Napiszę wam ciekawostkę ze doktor nie zabronił wspolzyc ale ja i tak że względu na bezpieczeństwo będę trzymać się z daleka od męża w nocy.
Relanium lekarz Ci przepisał czy sama sobie zorganizowałaś? I w jakich dawkach bierzesz??
Agnieś191
Z tym seksem to tak na dwa razy... My chcieliśmy już po pozytywnej becie ale po zaczęłam plamić lekarz na wizycie powiedział, że to normalne i że można mam się nie denerwować, ale ja sie teraz boję. I panuje celibat zostane świętą a mąż to już całkiem
gooossia17
A dziewczyny teraz jakieś ziółka mogę pic na uspokojenie?
Evelin83
ja nadal sie boje i tylko pozycja na misia aczkolwiek ciaza rozwija sie prawidlowo ale coraz czesciej mam sny erotyczne wiec moze niedlugo sie odwaze, moj maz tez sie boi bede musiala go przekonacDziewczyny a teraz intymne pytanie z rana ☺ jak to jest z sprawami lozkowymi po transferze?? Całkowity post na seks ?? A pieszczoty też odpadają?? Bo jeśli tak to będę spała na misia z mężem tyłek do tyłka i śpi się
gooossia17
Moj mąż się śmieje, ze u nas panuje pozycja na wilka; leży przy norze i wyjeZ tym seksem to tak na dwa razy... My chcieliśmy już po pozytywnej becie ale po zaczęłam plamić lekarz na wizycie powiedział, że to normalne i że można mam się nie denerwować, ale ja sie teraz boję. I panuje celibat zostane świętą a mąż to już całkiem
Agnieś191
A który masz tydzień?ja nadal sie boje i tylko pozycja na misia aczkolwiek ciaza rozwija sie prawidlowo ale coraz czesciej mam sny erotyczne wiec moze niedlugo sie odwaze, moj maz tez sie boi bede musiala go przekonac
reklama
Evelin83
popieram , nie pij tyle ile kaza, bo tak to caly transfer bedziesz sie spinac zeby sie nie zsikac, ja za drugim razem wypilam tyle ze po transferze wcale nie musialam skorzystac z toalety, dopiero w domumi po relanium sie chciało płakać jak masz jeszcze czas to polecam trening autogenny schulza - zapodaj sobie na yt - super się wyciszysz i spokojna pojedziesz na transfer to nic nie boli, byle byś tylko nie miała zbyt pełnego pęcherza. Nie pij aż tyle ile każą w klinikach - 2 kubki wody wystarczą
Podziel się: