Dziewczyny jA już po... wracamy właśnie do domu. Mam dwie blastki i jeszcze jedna będzie czekała na nas ale mam nadzieje ze przyjadę po nią dopiero za około 2 lata jak te maluchy podrosna musi być dobrze... relanium czyli cuda na pozytywne myślenie. Napiszę wam ciekawostkę ze doktor nie zabronił wspolzyc ale ja i tak że względu na bezpieczeństwo będę trzymać się z daleka od męża w nocy.
reklama
Ja już od poniedziałku biorę prolutex i coś na rozrzedzenie krwi,a transfer dopiero dzisiaj miałamHeparyna jeśli będziesz mieć i ew. jest progesteron w zastrzykach ale on jest rzadziej stosowany
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Haha no to super :-) W takim razie mocno trzymam kciuki aby się udało i abyś wróciła po rodzeństwo za dwa lata ;-)Dziewczyny jA już po... wracamy właśnie do domu. Mam dwie blastki i jeszcze jedna będzie czekała na nas ale mam nadzieje ze przyjadę po nią dopiero za około 2 lata jak te maluchy podrosna musi być dobrze... relanium czyli cuda na pozytywne myślenie. Napiszę wam ciekawostkę ze doktor nie zabronił wspolzyc ale ja i tak że względu na bezpieczeństwo będę trzymać się z daleka od męża w nocy.
Relanium lekarz Ci przepisał czy sama sobie zorganizowałaś? I w jakich dawkach bierzesz??

Agnieś191
Z tym seksem to tak na dwa razy... My chcieliśmy już po pozytywnej becie ale po zaczęłam plamić lekarz na wizycie powiedział, że to normalne i że można mam się nie denerwować, ale ja sie teraz boję. I panuje celibat
zostane świętą a mąż to już całkiem 
gooossia17
A dziewczyny teraz jakieś ziółka mogę pic na uspokojenie?
Evelin83
ja nadal sie boje i tylko pozycja na misiaDziewczyny a teraz intymne pytanie z rana ☺ jak to jest z sprawami lozkowymi po transferze?? Całkowity post na seks ?? A pieszczoty też odpadają?? Bo jeśli tak to będę spała na misia z mężem tyłek do tyłka i śpi się
gooossia17
Moj mąż się śmieje, ze u nas panuje pozycja na wilka; leży przy norze i wyjeZ tym seksem to tak na dwa razy... My chcieliśmy już po pozytywnej becie ale po zaczęłam plamić lekarz na wizycie powiedział, że to normalne i że można mam się nie denerwować, ale ja sie teraz boję. I panuje celibatzostane świętą a mąż to już całkiem
![]()
Agnieś191
A który masz tydzień?ja nadal sie boje i tylko pozycja na misiaaczkolwiek ciaza rozwija sie prawidlowo ale coraz czesciej mam sny erotyczne wiec moze niedlugo sie odwaze, moj maz tez sie boi bede musiala go przekonac
![]()
reklama
Evelin83
popieram , nie pij tyle ile kaza, bo tak to caly transfer bedziesz sie spinac zeby sie nie zsikac, ja za drugim razem wypilam tyle ze po transferze wcale nie musialam skorzystac z toalety, dopiero w domumi po relanium sie chciało płakaćjak masz jeszcze czas to polecam trening autogenny schulza - zapodaj sobie na yt - super się wyciszysz i spokojna pojedziesz na transfer
to nic nie boli, byle byś tylko nie miała zbyt pełnego pęcherza. Nie pij aż tyle ile każą w klinikach - 2 kubki wody wystarczą
![]()
Podziel się: