reklama
Powiem Wam dziewczyny ze seks w ciąży jest o 100% lepszy niż przed ciążą.... ja przy pierwszej ciąży miałam taką ochotę ze moglsbym co chwila... mówię wam doznania o niebo lepsze... więc jeśli któraś może a się po prostu boi tp niech spróbuję... Tak chociaż dla porównania
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Już 23 masz betę? Ale szybko :-)Lekarz na moją prośbę. A dawka mała bo 5 ale mi pomaga dołączę melise i będę tak żyła do 23 czyli do testowania.
A ile razy dziennie bierzesz relanium i przed transferem tez brałaś?
ludek
ja nadal sie boje i tylko pozycja na misia aczkolwiek ciaza rozwija sie prawidlowo ale coraz czesciej mam sny erotyczne wiec moze niedlugo sie odwaze, moj maz tez sie boi bede musiala go przekonac
Evelin, my jakoś od 11 tc wróciliśmy do normalnego wspołżycia co prawda nie za często co 7-10 dni ale jednak. Też miałam erotyczne sny Jeśli ciąża rozwija się prawidłowo można sobie pozwolić na tę sferę życia
ludek
Powiem Wam dziewczyny ze seks w ciąży jest o 100% lepszy niż przed ciążą.... ja przy pierwszej ciąży miałam taką ochotę ze moglsbym co chwila... mówię wam doznania o niebo lepsze... więc jeśli któraś może a się po prostu boi tp niech spróbuję... Tak chociaż dla porównania
Pod warunkiem że nie ma dolegliwości typu nudności i wymioty
gooossia17
Biorę raz dziennie i już od wczoraj zaczęłam. Nawet lekarz się dzisiaj śmiał że spokojna jestemJuż 23 masz betę? Ale szybko :-)
A ile razy dziennie bierzesz relanium i przed transferem tez brałaś?
Evelin83
oj , ale sie spiesza na swiat ale dobrze ze te roznice mniejsze, cierpliwosci dzieciaczkom zeby jesźze troszke w ttobie zostaly a Tobie spokojuLeżę ze skurczami. Porod się zaczął. Podają mi leki żeby powstrzymać akcję porodową. Miałam usg i różnica jest mniejsza, bo 12% a nie 17, a zastoje i Młodego to 6 i 7 mm a nie 12. Chociaż tyle dobrych wieści... Ten lek przez 2 doby non stop i zobaczymy co dalej.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Evelin83
10 skonczonyA który masz tydzień?
reklama
Evelin83
to chyba dzis zmolestuje mezaPowiem Wam dziewczyny ze seks w ciąży jest o 100% lepszy niż przed ciążą.... ja przy pierwszej ciąży miałam taką ochotę ze moglsbym co chwila... mówię wam doznania o niebo lepsze... więc jeśli któraś może a się po prostu boi tp niech spróbuję... Tak chociaż dla porównania
Podziel się: