reklama
Powiem Wam dziewczyny ze seks w ciąży jest o 100% lepszy niż przed ciążą.... ja przy pierwszej ciąży miałam taką ochotę ze moglsbym co chwila... mówię wam doznania o niebo lepsze... więc jeśli któraś może a się po prostu boi tp niech spróbuję... Tak chociaż dla porównania 
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Już 23 masz betę? Ale szybko :-)Lekarz na moją prośbę. A dawka mała bo 5 ale mi pomaga dołączę melise i będę tak żyła do 23 czyli do testowania.
A ile razy dziennie bierzesz relanium i przed transferem tez brałaś?

ludek
ja nadal sie boje i tylko pozycja na misiaaczkolwiek ciaza rozwija sie prawidlowo ale coraz czesciej mam sny erotyczne wiec moze niedlugo sie odwaze, moj maz tez sie boi bede musiala go przekonac
![]()
Evelin, my jakoś od 11 tc wróciliśmy do normalnego wspołżycia co prawda nie za często co 7-10 dni ale jednak. Też miałam erotyczne sny

ludek
Powiem Wam dziewczyny ze seks w ciąży jest o 100% lepszy niż przed ciążą.... ja przy pierwszej ciąży miałam taką ochotę ze moglsbym co chwila... mówię wam doznania o niebo lepsze... więc jeśli któraś może a się po prostu boi tp niech spróbuję... Tak chociaż dla porównania![]()
Pod warunkiem że nie ma dolegliwości typu nudności i wymioty
gooossia17
Biorę raz dziennie i już od wczoraj zaczęłam. Nawet lekarz się dzisiaj śmiał że spokojna jestemJuż 23 masz betę? Ale szybko :-)
A ile razy dziennie bierzesz relanium i przed transferem tez brałaś?![]()
Evelin83
oj , ale sie spiesza na swiatLeżę ze skurczami. Porod się zaczął. Podają mi leki żeby powstrzymać akcję porodową. Miałam usg i różnica jest mniejsza, bo 12% a nie 17, a zastoje i Młodego to 6 i 7 mm a nie 12. Chociaż tyle dobrych wieści... Ten lek przez 2 doby non stop i zobaczymy co dalej.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Evelin83
10 skonczonyA który masz tydzień?
reklama
Evelin83
to chyba dzis zmolestuje mezaPowiem Wam dziewczyny ze seks w ciąży jest o 100% lepszy niż przed ciążą.... ja przy pierwszej ciąży miałam taką ochotę ze moglsbym co chwila... mówię wam doznania o niebo lepsze... więc jeśli któraś może a się po prostu boi tp niech spróbuję... Tak chociaż dla porównania![]()
Podziel się: