reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Powiem Wam dziewczyny ze seks w ciąży jest o 100% lepszy niż przed ciążą.... ja przy pierwszej ciąży miałam taką ochotę ze moglsbym co chwila... mówię wam doznania o niebo lepsze... więc jeśli któraś może a się po prostu boi tp niech spróbuję... Tak chociaż dla porównania :)

ja nadal sie boje i tylko pozycja na misia ;) aczkolwiek ciaza rozwija sie prawidlowo ale coraz czesciej mam sny erotyczne wiec moze niedlugo sie odwaze, moj maz tez sie boi bede musiala go przekonac ;)

Evelin, my jakoś od 11 tc wróciliśmy do normalnego wspołżycia co prawda nie za często co 7-10 dni ale jednak. Też miałam erotyczne sny :p Jeśli ciąża rozwija się prawidłowo można sobie pozwolić na tę sferę życia :happy:

Powiem Wam dziewczyny ze seks w ciąży jest o 100% lepszy niż przed ciążą.... ja przy pierwszej ciąży miałam taką ochotę ze moglsbym co chwila... mówię wam doznania o niebo lepsze... więc jeśli któraś może a się po prostu boi tp niech spróbuję... Tak chociaż dla porównania :)

Pod warunkiem że nie ma dolegliwości typu nudności i wymioty :D

Leżę ze skurczami. Porod się zaczął. Podają mi leki żeby powstrzymać akcję porodową. Miałam usg i różnica jest mniejsza, bo 12% a nie 17, a zastoje i Młodego to 6 i 7 mm a nie 12. Chociaż tyle dobrych wieści... Ten lek przez 2 doby non stop i zobaczymy co dalej.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
oj , ale sie spiesza na swiat :) ale dobrze ze te roznice mniejsze, cierpliwosci dzieciaczkom zeby jesźze troszke w ttobie zostaly a Tobie spokoju

reklama
to chyba dzis zmolestuje meza ;)

Do góry