reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Leżę ze skurczami. Porod się zaczął. Podają mi leki żeby powstrzymać akcję porodową. Miałam usg i różnica jest mniejsza, bo 12% a nie 17, a zastoje i Młodego to 6 i 7 mm a nie 12. Chociaż tyle dobrych wieści... Ten lek przez 2 doby non stop i zobaczymy co dalej.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymamy kciuki !!!

reklama
Leżę ze skurczami. Porod się zaczął. Podają mi leki żeby powstrzymać akcję porodową. Miałam usg i różnica jest mniejsza, bo 12% a nie 17, a zastoje i Młodego to 6 i 7 mm a nie 12. Chociaż tyle dobrych wieści... Ten lek przez 2 doby non stop i zobaczymy co dalej.

Spieszy się im do mamusi , ale niech jeszcze sobie troszkę posiedza bo mają tam cieplutko i milutko a u nas już jesień dawaj znać... trzymam kciuki

Trzymaj się dzielnie! ;)

Jestem po wizycie ;)
Transfer w czwartek :-D cieszę się ogromnie! :-D
Co do leków mam estrofem 3x1.
Fragmin / heparyna od soboty
A z progesteronu tylko lutinus 3x2 - pytanie czy to wystarczy? Sporo z Was miało dodatkowo duphaston. Jest ktoś komu się udało na samym lutinusie?

Dodatkowo w środę będę miała podany intralipid :D czy ja dobrze pamiętam że działa on trochę jak encorton?
ooo suuuuuuuuper!! może ten dupek niepotrzebny ze względu na tą owulację?? miałaś badany jeszcze raz progesteron? tak się cieszę, że juz niedługo będzie Twój czas :D Należy Ci się ;)

Oj trzymajcie sie!! Mam nadzieje ze jeszcze troszke wytrzymacie!! :-)

reklama
ooo suuuuuuuuper!! może ten dupek niepotrzebny ze względu na tą owulację?? miałaś badany jeszcze raz progesteron? tak się cieszę, że juz niedługo będzie Twój czas :D Należy Ci się ;)
Nie. Wyniki mam ze środy!
Każda z Was miała dupka i lutinusa przed Crio?
Też się mega cieszę... Ale też bardzo się boję!
Każdej z nas się należy!

Do góry