Trzymamy kciuki !!!Leżę ze skurczami. Porod się zaczął. Podają mi leki żeby powstrzymać akcję porodową. Miałam usg i różnica jest mniejsza, bo 12% a nie 17, a zastoje i Młodego to 6 i 7 mm a nie 12. Chociaż tyle dobrych wieści... Ten lek przez 2 doby non stop i zobaczymy co dalej.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Kochana a js coś tam takiego pyknelam... nawet nie wiem o co chodzi ... więc nie celowo, ale przepraszam ja już jadę na transfer, trzymajcie kciuki@marg88 czy ta ocena "literówki" pod moim postem to celowo?
Spieszy się im do mamusi , ale niech jeszcze sobie troszkę posiedza bo mają tam cieplutko i milutko a u nas już jesień dawaj znać... trzymam kciukiLeżę ze skurczami. Porod się zaczął. Podają mi leki żeby powstrzymać akcję porodową. Miałam usg i różnica jest mniejsza, bo 12% a nie 17, a zastoje i Młodego to 6 i 7 mm a nie 12. Chociaż tyle dobrych wieści... Ten lek przez 2 doby non stop i zobaczymy co dalej.
dżoasia
Fanka BB :)
to kliknij tam "cofnij ocenę"Kochana a js coś tam takiego pyknelam... nawet nie wiem o co chodzi ... więc nie celowo, ale przepraszam ja już jadę na transfer, trzymajcie kciuki
tamiza
Trzymaj się dzielnie!Leżę ze skurczami. Porod się zaczął. Podają mi leki żeby powstrzymać akcję porodową. Miałam usg i różnica jest mniejsza, bo 12% a nie 17, a zastoje i Młodego to 6 i 7 mm a nie 12. Chociaż tyle dobrych wieści... Ten lek przez 2 doby non stop i zobaczymy co dalej.
dżoasia
ooo suuuuuuuuper!! może ten dupek niepotrzebny ze względu na tą owulację?? miałaś badany jeszcze raz progesteron? tak się cieszę, że juz niedługo będzie Twój czas Należy Ci sięJestem po wizycie
Transfer w czwartek cieszę się ogromnie!
Co do leków mam estrofem 3x1.
Fragmin / heparyna od soboty
A z progesteronu tylko lutinus 3x2 - pytanie czy to wystarczy? Sporo z Was miało dodatkowo duphaston. Jest ktoś komu się udało na samym lutinusie?
Dodatkowo w środę będę miała podany intralipid czy ja dobrze pamiętam że działa on trochę jak encorton?
walczaca o szczescie
Oj trzymajcie sie!! Mam nadzieje ze jeszcze troszke wytrzymacie!! :-)Leżę ze skurczami. Porod się zaczął. Podają mi leki żeby powstrzymać akcję porodową. Miałam usg i różnica jest mniejsza, bo 12% a nie 17, a zastoje i Młodego to 6 i 7 mm a nie 12. Chociaż tyle dobrych wieści... Ten lek przez 2 doby non stop i zobaczymy co dalej.
reklama
tamiza
Nie. Wyniki mam ze środy!ooo suuuuuuuuper!! może ten dupek niepotrzebny ze względu na tą owulację?? miałaś badany jeszcze raz progesteron? tak się cieszę, że juz niedługo będzie Twój czas Należy Ci się
Każda z Was miała dupka i lutinusa przed Crio?
Też się mega cieszę... Ale też bardzo się boję!
Każdej z nas się należy!
Podziel się: