reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

To ci sie udalo bo się miejscd zwolnilo:) w poniedzialek zapisywali na 6 listopada najwcześniej:) super. Idziesz w dobrym kierunku do upragnionego celu:)
naprawdę? :D babka mi proponowała też na poniedziałek 22go ale to jest pierwszy dzień kiedy będę w pracy więc już nie chciałam brać urlopu bo tak dziwnie...

reklama
Ja byłam dziś na wizycie spr czy infekcja trochę zeszła i jest ok, ale mam wybrać do końca czopki i do końca dupaston gdzie moja gin z kliniki mi kazała odstawic i od jutra już nie powinna brac leków (progesteronu) a mój nowy lekarz ginekolog powiedział bym wybrała do końca opakowania duphaston i luteine z tym że luteiny nie biore juz od 3 tyg ale zostały mi 2 listki to wybiorę też do końca jak mi powiedział, z małym wszystko ok waży już 158g przy 16 tyg chyba troszke dużo ;) szyjkę zmierzył mi i mam 41mm i powiedział że jest długa ;) ale nie nalezy się przejmować tym
Kolejne super wieści :)

Ja w sierpniu miałam crio na sztucznym, bardzo dużo leków i porażka. Zmieniłam lekarza, który od razu mi powiedział, że będziemy robić na naturalnym. We wrześniu na naturalnym i tylko z leków lutinus 2x1, ale też się nie udało. Teraz też miałam na naturalnym i dr powiedział, że jest dobry cykl i bez leków i się udało. Dzisiaj dzwoniłam do niego i tez powiedział, że dalej bez leków.
Ja ogolnie cieszyłam się, że lekarz chce na naturalnym, no na mnie te leki okropnie wpływały. Kilka kg na plusie i okropne rozdrażnienie. ...
Ja na cyklu naturalnym w ogole zadnych lekow nie mialam, oprocz oczywiscie ovitrelle. Udalo sie. Teraz na sztucznym biochemiczna. Stwierdzilam, ze skoro za pierwszym razem udalo sie ciaze donosic bez lekow a z lekami sie nie udalo to tym razem zaryzykuje znow na naturalnym.
To teraz romumiem, ze zupelnie bez lekow jestes? Super, ze Ci sie udalo :) Ktory to juz tc?

reklama
Do góry