reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To ci sie udalo bo się miejscd zwolnilo:) w poniedzialek zapisywali na 6 listopada najwcześniej:) super. Idziesz w dobrym kierunku do upragnionego celu:)
naprawdę? :D babka mi proponowała też na poniedziałek 22go ale to jest pierwszy dzień kiedy będę w pracy więc już nie chciałam brać urlopu bo tak dziwnie...

reklama
Ja byłam dziś na wizycie spr czy infekcja trochę zeszła i jest ok, ale mam wybrać do końca czopki i do końca dupaston gdzie moja gin z kliniki mi kazała odstawic i od jutra już nie powinna brac leków (progesteronu) a mój nowy lekarz ginekolog powiedział bym wybrała do końca opakowania duphaston i luteine z tym że luteiny nie biore juz od 3 tyg ale zostały mi 2 listki to wybiorę też do końca jak mi powiedział, z małym wszystko ok waży już 158g przy 16 tyg chyba troszke dużo ;) szyjkę zmierzył mi i mam 41mm i powiedział że jest długa ;) ale nie nalezy się przejmować tym
Kolejne super wieści :)

Ja w sierpniu miałam crio na sztucznym, bardzo dużo leków i porażka. Zmieniłam lekarza, który od razu mi powiedział, że będziemy robić na naturalnym. We wrześniu na naturalnym i tylko z leków lutinus 2x1, ale też się nie udało. Teraz też miałam na naturalnym i dr powiedział, że jest dobry cykl i bez leków i się udało. Dzisiaj dzwoniłam do niego i tez powiedział, że dalej bez leków.
Ja ogolnie cieszyłam się, że lekarz chce na naturalnym, no na mnie te leki okropnie wpływały. Kilka kg na plusie i okropne rozdrażnienie. ...
Ja na cyklu naturalnym w ogole zadnych lekow nie mialam, oprocz oczywiscie ovitrelle. Udalo sie. Teraz na sztucznym biochemiczna. Stwierdzilam, ze skoro za pierwszym razem udalo sie ciaze donosic bez lekow a z lekami sie nie udalo to tym razem zaryzykuje znow na naturalnym.
To teraz romumiem, ze zupelnie bez lekow jestes? Super, ze Ci sie udalo :) Ktory to juz tc?

reklama
Do góry