reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
W Krakowie szczepiłam się 3 razy co 2 tygodnie i po 3 tygodniach od ostatniego szczepienia powtórka badania, a w Łodzi szczepią 3 razy ale co 3 tygodnie. Umówiłaś się do Paśnika?? Odpisał Ci z wykazem badań?
nie odpisali mi nic a ja du*a się zakręciłam bo byłam na mieście i zapomniałam tam zadzwonić :p i jutro zamierzam tam się dobijać :p a bezpośrednio do niego nie ma kontaktu na stronie... czy ja coś przeoczyłam?

Hej - dziewczyny 6dpt 3 dniowego zarodka odczuwam takie kłócie w podbrzuszu - jakby punktowe, w regularnych odstępach czasowych. I wylało się ze mnie dziś dużo takiej wody .... czy któraś tak miała? Co o tym sadzić? Brać nospe?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U mnie woda byla dobrym symptomem. Tez mnie pobolewało. No spe możesz wziąć profilaktycznie.

Witajcie dziewczyny!
Po 2 nieudanych crio, 6 dni temu miałam kolejny transfer, który okazał się szczęśliwy. Dzisiaj zrobiłam betę i wynik 32.56
Dzwoniłam do mojego dr nie kazał powtarzać bety. Umówił mnie 24.10 na wizytę.
Miałam transfer na cyklu naturalnym zupełnie bez leków, wydawało mi się to szaleństwem. No bo jak tak zupełnie bez leków... Dodatkowo w dniu transferu zaczęło mi się przeziębienie. Miałam stan podgoraczkowy, ból gardła, głowy i dodatkowo dreszcze. Byłam pewna, że i tym razem będzie klapa. Na przeziębienie piłam co i rusz sok z aronii, który sama robiłam! Po 2 dniach picia soku przeziębienie odpuściło jak ręką odjął. Teraz jest sezon na aronię także dziewczyny jak tylko macie możliwość zróbcie sobie soczek.
Dobry dzień dziś mamy :) Gratulacje :)

reklama
A badanie miałaś tylko histopatologiczne czy też histochemiczne (za nie coś się dopłaca, ok.100-200zl)?. Dobrze, że nic niepokojącego nie widać i możesz się szybko umawiać. U mnie zadrapanie było robione (tak jak przy scratchingu endometrium), ale w dokumentach nie było to opisane.
dopłacałam dopłacałam i miałam to histochemiczne :)

Do góry