meg86
Fanka BB :)
Gratuluję mamusiuZrobilam test sikany i pokazuje mi ciaza 1-2tydzien .Pierwszy raz w zyciu jestem w ciazy jak ja.sie ciesze!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję mamusiuZrobilam test sikany i pokazuje mi ciaza 1-2tydzien .Pierwszy raz w zyciu jestem w ciazy jak ja.sie ciesze!!
Super. Gratuluję. Same pozytywne bety ostatnio oby tak dalejHej dziewczyny. Wczoraj robiłam betę i jest pozytywna ... boje się cieszyć ... ale wierze w mojego maluszka
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
jakie mało znaczące?? Wszystkie znaczące My tu lubimy dobre wieściJa dzisiaj powtarzałam, ale uznałam to za mało znaczące, więc się nie wpisywałam. Wyniki bede miała dopiero koło 13-14.
Takie podróże klimatyczneW piekarniku do blastki, a potem do chłodziarki na leżakowanie
Ja też się bałam o moje maleństwo i też już na tym etapie je bardzo kochałam. To w zupełności normalneJa tam robię sikacze. Krecha jest ale jakiś taki niepokój mnie nie opuszcza. Boje się wstać, boje się schylic. Najlepiej bym tylko leżała żeby temu mojemu kropusiowi nic nie zrobić. Ja tylko wiem, ze on tam jest a już go tak kocham, ze boje się zrobić mu krzywdę wiem, wiem pozytywne myślenie, ale strach jest jeszcze większy jak po transferze.
Cudnie!!! Wspaniale Teraz niech dotrwają do 5tej doby i zostają z mamusiąAaa no i jednak dzwoniłam.
Poki co walcza wszystkie nasze zarodki, minęła wlasnie 3 doba mam nadzieje,że nic sie teraz zlego nie wydarzy...
Pani powiedziala,ze wszystkie sa klasy A I AB najlepszy jest juz kompa... cos tam,to trudne slowo i nie zrozumialam. A najslabszy ma 8 blastometrow (tak to sie mowi)?? Czyli teoretycznie tez dobrze rokuje...
Suuuper. GratulacjeOdebrałam drugą betę - 2109 Oby nadal wszystko było ok. Matko,jaka ja jestem szczęśliwa!
W Krakowie szczepiłam się 3 razy co 2 tygodnie i po 3 tygodniach od ostatniego szczepienia powtórka badania, a w Łodzi szczepią 3 razy ale co 3 tygodnie. Umówiłaś się do Paśnika?? Odpisał Ci z wykazem badań?Dziewczynki powiedzcie mi jak to jest z tymi szczepieniami limfocytami? jak już się okaże, że trzeba je robić to ile czasu to zajmuje?