U mnie też prawdopodobnie z dwóch został jedenTylko że podanie dwóch zaródków nie zawsze oznacza ciąże bliźniaczą. Mamy tu kilka dziewczyn co z dwójki zarodków jest pojedyncza ciąża i ja wśród nich. Ale popieram że o bliźniakach trzeba pomyśleć przed transferem a nie potem za głowę się chwytać
reklama
gooossia17
Fanka BB :)
Ale to wam tak pozwolil? Czy wy leczycie się poza Polska czy spełniacie warunki w PL?Ja również wzięłam dwa bo zwiększa to szanse . Chciałabym aby chociaż jeden został że mną, o dwóch nawet nie marzę.
Ja się leczę w Lublinie. Byłam przekonana, że nie mogę wziąć dwóch, ale w dniu transerfu lekarz pyta nas już na sali "no to ile? Jeden czy dwa?". Byliśmy zaskoczeni i tak trochę spontanicznie powiedziałam, że dwaAle to wam tak pozwolil? Czy wy leczycie się poza Polska czy spełniacie warunki w PL?
M@gda
Moderatorka
Komu? [emoji14]hej.
ja w piątek mam puncje,w poniedziałek transfer,napisz ile zarodkow ci podano
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Agnieś191
Przy becie ponad 1000 widać pęcherzyk.no w piątek ta wizyta jest od razu z wynikiem bety. Taka potwierdzająca czy jestem w ciąży A może być chociaż widać czy jest pęcherzyk ciążowy ?
Majtunia
Ja lecze się w pl we Wrocławiu. Lekarz zasugerował 2 bo zwiększa szanse. Bez zastanowienia wzięłam dwa. Dodam że to moje pierwsze w życiu podejście.Ale to wam tak pozwolil? Czy wy leczycie się poza Polska czy spełniacie warunki w PL?
Śliczni oboje. Dużo zdrówka dla Was[emoji7] [emoji7]Cześć dziewczyny [emoji1] trudny czas za nami. Ze szpitala wyszliśmy dopiero w sobotę bo mój okruszek Piotruś miał problem z termoregulacja a potem jeszcze się zoltaczka przyczepila i musieliśmy leżeć pod lampa uv. Oleńka świetnie sobie radzi ale jest to głównie zasługa tego ze urodziła się o 1100 g cięższa od braciszka.
Nie wiem co u Was, nie dam rady nadrobić prawie dwóch tygodni ale myślami ciągle jestem z Wami. A oto moje spełnienie marzeń, sens życia i największe miłości moje i męża :
Piotruś
Oleńka
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Majtunia
Mi lekarz powiedział tak jest 48proc szans na cykl i 75 proc z komorka dawczyni przy podaniu 2. Więc wzięłam dwa.Ja lecze się w pl we Wrocławiu. Lekarz zasugerował 2 bo zwiększa szanse. Bez zastanowienia wzięłam dwa. Dodam że to moje pierwsze w życiu podejście.
adunnnia90
U nas przy pierwszym transferze lekarz nie chcial slyszec o dwoch. I sam zdecydowal o podaniu jednego. A przy crio juz dal nam prawo wyboru i sami zdecydowalismy sie na dwa[emoji4] obydwoje po 30 lat czynnik meski u mnie wszystko ok.Ale to wam tak pozwolil? Czy wy leczycie się poza Polska czy spełniacie warunki w PL?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Majtunia
U mnie tylko niedoczynność tarczycy . Jajników nie posiadam więc komorka od dawczyni.U nas przy pierwszym transferze lekarz nie chcial slyszec o dwoch. I sam zdecydowal o podaniu jednego. A przy crio juz dal nam prawo wyboru i sami zdecydowalismy sie na dwa[emoji4] obydwoje po 30 lat czynnik meski u mnie wszystko ok.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: