reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tylko że podanie dwóch zaródków nie zawsze oznacza ciąże bliźniaczą. Mamy tu kilka dziewczyn co z dwójki zarodków jest pojedyncza ciąża i ja wśród nich. Ale popieram że o bliźniakach trzeba pomyśleć przed transferem a nie potem za głowę się chwytać :sorry2:
U mnie też prawdopodobnie z dwóch został jeden

reklama
Ale to wam tak pozwolil? Czy wy leczycie się poza Polska czy spełniacie warunki w PL?
Ja się leczę w Lublinie. Byłam przekonana, że nie mogę wziąć dwóch, ale w dniu transerfu lekarz pyta nas już na sali "no to ile? Jeden czy dwa?". Byliśmy zaskoczeni i tak trochę spontanicznie powiedziałam, że dwa:D

Cześć dziewczyny [emoji1] trudny czas za nami. Ze szpitala wyszliśmy dopiero w sobotę bo mój okruszek Piotruś miał problem z termoregulacja a potem jeszcze się zoltaczka przyczepila i musieliśmy leżeć pod lampa uv. Oleńka świetnie sobie radzi ale jest to głównie zasługa tego ze urodziła się o 1100 g cięższa od braciszka.
Nie wiem co u Was, nie dam rady nadrobić prawie dwóch tygodni ale myślami ciągle jestem z Wami. A oto moje spełnienie marzeń, sens życia i największe miłości moje i męża :
Piotruś
1507624740-aaaaaa.jpeg

Oleńka
1507624768-aaaaaa.jpeg

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Śliczni oboje. Dużo zdrówka dla Was[emoji7] [emoji7]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale to wam tak pozwolil? Czy wy leczycie się poza Polska czy spełniacie warunki w PL?
U nas przy pierwszym transferze lekarz nie chcial slyszec o dwoch. I sam zdecydowal o podaniu jednego. A przy crio juz dal nam prawo wyboru i sami zdecydowalismy sie na dwa[emoji4] obydwoje po 30 lat czynnik meski u mnie wszystko ok.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas przy pierwszym transferze lekarz nie chcial slyszec o dwoch. I sam zdecydowal o podaniu jednego. A przy crio juz dal nam prawo wyboru i sami zdecydowalismy sie na dwa[emoji4] obydwoje po 30 lat czynnik meski u mnie wszystko ok.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie tylko niedoczynność tarczycy . Jajników nie posiadam więc komorka od dawczyni.

Do góry