Majtunia
Fanka BB :)
Ja mam 29 lat mój facet 28 a dawczyni 26.U mnie tylko niedoczynność tarczycy . Jajników nie posiadam więc komorka od dawczyni.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 29 lat mój facet 28 a dawczyni 26.U mnie tylko niedoczynność tarczycy . Jajników nie posiadam więc komorka od dawczyni.
Trzymam kciuki zeby obydwa z Toba zostaly [emoji110] kiedy betujesz?U mnie tylko niedoczynność tarczycy . Jajników nie posiadam więc komorka od dawczyni.
W piątek 13 go.Trzymam kciuki zeby obydwa z Toba zostaly [emoji110] kiedy betujesz?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
O to mysle ze to bedzie szczesliwy piątek 13go [emoji4] a z ta choroba to nieraz mówią ze dobrze ze organizm skupia sie na walce z choroba a nie na zwalczaniu zarodka[emoji4]W piątek 13 go.
Nie wiem mam odczucia takie że nic z tego nie Bedzie całe życie mam pecha do tego od dnia transferu jestem chora.
U mnie bol krzyża to byl dobry objaw [emoji38]W piątek 13 go.
Nie wiem mam odczucia takie że nic z tego nie Bedzie całe życie mam pecha do tego od dnia transferu jestem chora.
Tylko że mnie Tak zawsze bolał przed okresem. Przestałam już doszukiwać się objawów bo i tak mam czarne myśliU mnie bol krzyża to byl dobry objaw [emoji38]
To jak to jest z tymi 2? U mnie tez nie chciał słyszeć o podaniu 2. I Ada Ty jesteś teraz z bliźniakami w ciąży? My z mężem nawet przed in vitro myśleliśmy o bliźniakach teraz lekarz przy podaniu jednego powiedział nam, ze mamy szalowe 5% szans na bliźniętaU nas przy pierwszym transferze lekarz nie chcial slyszec o dwoch. I sam zdecydowal o podaniu jednego. A przy crio juz dal nam prawo wyboru i sami zdecydowalismy sie na dwa[emoji4] obydwoje po 30 lat czynnik meski u mnie wszystko ok.
U mnie ból krzyża był dobrym objawemObjawów oprócz bólu brzucha jak na okres i bólu krzyża brak.
O to super. Ale kiedys tu cos czytalam o przerosnietym endo... to nie ma takiej opcji? To dobrze :-)Mi lekarz powiedział, ze jak transfer może być odwołany przez zbyt małe endo to przez zbyt grube nie.