reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny mam taki dziwny teraz plan zdarzeń od lekarza i potrzebuje Waszej porady co wy o tym myślicie?
11dc miałam histeroskopię i wycinek. Byłam na tabletkach anty do dziś.
23dc (dzis) lekarz kazał odstawić tabletki na 5 dni, boli mnie brzuch więc pewnie @ zaraz przyjdzie
Po tych 5 dniach nie ważne od dnia cyklu mam brać Progynova (zamiast estrofemu) 3x1 i na wizytę przed transferowa umówić się dopiero za 17 dni (czyli na progynowie będę ok 2 tyg zanim będzie wizyta) ?
Czy to nie dziwne?

Pytałam lekarza a on się upiera, że tak ma być tylko on taki zakręcony jest, że wolę go sprawdzic. Coś nie jestem przekonana...

Poradzcie please.

reklama
Hej dziewczyny mam taki dziwny teraz plan zdarzeń od lekarza i potrzebuje Waszej porady co wy o tym myślicie?
11dc miałam histeroskopię i wycinek. Byłam na tabletkach anty do dziś.
23dc (dzis) lekarz kazał odstawić tabletki na 5 dni, boli mnie brzuch więc pewnie @ zaraz przyjdzie
Po tych 5 dniach nie ważne od dnia cyklu mam brać Progynova (zamiast estrofemu) 3x1 i na wizytę przed transferowa umówić się dopiero za 17 dni (czyli na progynowie będę ok 2 tyg zanim będzie wizyta) ?
Czy to nie dziwne?

Pytałam lekarza a on się upiera, że tak ma być tylko on taki zakręcony jest, że wolę go sprawdzic. Coś nie jestem przekonana...

Poradzcie please.
któraś dziewczyna tu miała już przed @ przyklejać plastry z estradiolem (@goffa13 ??) więc chyba niektórzy tak zalecają :)

Do góry