gooossia17
Fanka BB :)
U mnie plamienie oznaczało implantacjęAplikujac progesteron zobaczylam na palucu brazowa krew 6 dpt bol jak na @
Jestem zrozpaczona
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie plamienie oznaczało implantacjęAplikujac progesteron zobaczylam na palucu brazowa krew 6 dpt bol jak na @
Jestem zrozpaczona
Mam nadziejeze una mnie tez tak bedzie troche uspokoilam bo przygladnelam sie ze tak powiem to byla wlasnie taka brudna krew brazowa jak p d koniec okresu.pozniej poczytalam troche i to by wsazywalo na plamienie im....U mnie plamienie oznaczało implantację
A mialas przy tym bol brzucha?U mnie plamienie oznaczało implantację
Dobrze bedzie kochana i nie miej paniki w dupieU doktora M. mam już panikę w dupie co powie...
Ehhh...Nie wcześniej niż 13:00 jak się uda to 13:30 żeby wyniki krwi już miał świeże. Spoko też mam już histerię przed jutrem. Płakać mi się chce ze strachu czy wszystkie ładnie rosną i co powie...
któraś dziewczyna tu miała już przed @ przyklejać plastry z estradiolem (@goffa13 ??) więc chyba niektórzy tak zalecająHej dziewczyny mam taki dziwny teraz plan zdarzeń od lekarza i potrzebuje Waszej porady co wy o tym myślicie?
11dc miałam histeroskopię i wycinek. Byłam na tabletkach anty do dziś.
23dc (dzis) lekarz kazał odstawić tabletki na 5 dni, boli mnie brzuch więc pewnie @ zaraz przyjdzie
Po tych 5 dniach nie ważne od dnia cyklu mam brać Progynova (zamiast estrofemu) 3x1 i na wizytę przed transferowa umówić się dopiero za 17 dni (czyli na progynowie będę ok 2 tyg zanim będzie wizyta) ?
Czy to nie dziwne?
Pytałam lekarza a on się upiera, że tak ma być tylko on taki zakręcony jest, że wolę go sprawdzic. Coś nie jestem przekonana...
Poradzcie please.