reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny [emoji1] trudny czas za nami. Ze szpitala wyszliśmy dopiero w sobotę bo mój okruszek Piotruś miał problem z termoregulacja a potem jeszcze się zoltaczka przyczepila i musieliśmy leżeć pod lampa uv. Oleńka świetnie sobie radzi ale jest to głównie zasługa tego ze urodziła się o 1100 g cięższa od braciszka.
Nie wiem co u Was, nie dam rady nadrobić prawie dwóch tygodni ale myślami ciągle jestem z Wami. A oto moje spełnienie marzeń, sens życia i największe miłości moje i męża :
Piotruś
1507624740-aaaaaa.jpeg

Oleńka
1507624768-aaaaaa.jpeg

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Cudeńka!!! :)

reklama
Wczoraj jakos bylam.spokojniejsza jak brzuch nie bolal dzis pobolewa i skurcze lapie dola ze sie nie udalo.Mam poprostu zle skojazenia bo ostatno tez bolal...

Super gratulacje.Ja sie boje zrobis testu sikanego ale nie powiem kusi mnie.Jutro by byl moj 7dpt.Jsk sie czujesz boli cie brzuch?
boli mnie podbrzusze i plecy w krzyżu... zła jestem trochę na siebie bo coś mi się nie daje cieszyć...jakby zaraz coś miało się stać. Może te lata czekania już mnie tak uczuliły

No niestety czekam, i nadal nic.
Teraz czekam w kolejce na akupunkturę.

Ogólnie ciagle czekam. [emoji3]

Pewnie transfer końcem października o ile wyniki bedą Ok.

A ty kiedy? Termin już masz?
Jak moje Kropki dadzą radę to w sobotę na 9.30 :-D
Oj dobijające jest to czekanie :/ ale mam nadzieję,że już bliżej niż dalej. A październik mam nadzieję,że będzie u nas cudownym miesiącem!! :-D

A propo akupunktury dziewczyny mam pytania. Kiedy ja zaczac? Dopiero czekam na @ i wtedy zaczynam antyki.
Po drugie: jakies dobre miejsce w Krakowie znacie?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Miejsca w Krakowie nie znam ale najlepiej pojawić sie miedzy 5 a 9 dniem cyklu na pierwszej wizycie najpóźniej. A potem na 2 dni przed transferem i do 5 dni po. Przynajmniej tak twierdzi moja (nasza) Wrocławska Pani Kasia

boli mnie podbrzusze i plecy w krzyżu... zła jestem trochę na siebie bo coś mi się nie daje cieszyć...jakby zaraz coś miało się stać. Może te lata czekania już mnie tak uczuliły

Bedzie dobrze!Ja tez mysle caly czas czemu mialo by sie udac 5lat czekam na pozytywny test i jakos nie wierze ze moglabym ujzec dwie kreski.Chyba dzis mnie tsk naszlo bo brzuch boli jak przed @

reklama
Do góry