reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny [emoji1] trudny czas za nami. Ze szpitala wyszliśmy dopiero w sobotę bo mój okruszek Piotruś miał problem z termoregulacja a potem jeszcze się zoltaczka przyczepila i musieliśmy leżeć pod lampa uv. Oleńka świetnie sobie radzi ale jest to głównie zasługa tego ze urodziła się o 1100 g cięższa od braciszka.
Nie wiem co u Was, nie dam rady nadrobić prawie dwóch tygodni ale myślami ciągle jestem z Wami. A oto moje spełnienie marzeń, sens życia i największe miłości moje i męża :
Piotruś
1507624740-aaaaaa.jpeg

Oleńka
1507624768-aaaaaa.jpeg

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Śliczności [emoji7][emoji7]to dużo zdrówka dla Was , fajnie że już w domku [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Spokojnie, to ze wczesniej sie nie udalo nie znaczy, ze teraz bedzie to samo. A te plamienia poprzednio byly takie same?

Tak sie właśnie zaczęło, pózniej na usg był pusty pęcherzyk, pózniej zarodek opóźniony o tydzień w porównaniu do pęcherzyka, serduszko migało, a tydIen pózniej przestało.... i najlepsze jest to,ze na dzisiaj miałam termin [emoji58]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Tak sie właśnie zaczęło, pózniej na usg był pusty pęcherzyk, pózniej zarodek opóźniony o tydzień w porównaniu do pęcherzyka, serduszko migało, a tydIen pózniej przestało.... i najlepsze jest to,ze na dzisiaj miałam termin [emoji58]

A na tym usg bylo juz cos widac w pecherzyku?

O rety... wspolczuje,ale jeszcze nie mozesz sie poddawac! Wiesz,ze tym razem moze byc zupelnie inaczej.

Cześć dziewczyny [emoji1] trudny czas za nami. Ze szpitala wyszliśmy dopiero w sobotę bo mój okruszek Piotruś miał problem z termoregulacja a potem jeszcze się zoltaczka przyczepila i musieliśmy leżeć pod lampa uv. Oleńka świetnie sobie radzi ale jest to głównie zasługa tego ze urodziła się o 1100 g cięższa od braciszka.
Nie wiem co u Was, nie dam rady nadrobić prawie dwóch tygodni ale myślami ciągle jestem z Wami. A oto moje spełnienie marzeń, sens życia i największe miłości moje i męża :
Piotruś
1507624740-aaaaaa.jpeg

Oleńka
1507624768-aaaaaa.jpeg

Jakie śliczności! Zdrówka życzę dzieciaczkom. I oby mamusia się wysypiała :)

Ostatnim razem robiłam betę i progesteron a oni nawet mi nic nie dołożyli, wiec teraz sama sobie dołożyłam luteiny, jeśli na usg bedzie wszystko dobrze to poproszę o prolutex a jeśli są tam jakieś opóźnienia to wszystko jasne, nawet konskie dawki leków mi nie pomogą...

[emoji110] za dobre wieści. Czekam na info, napisz mi jutro na priv co i jak bo w tych setkach wpisów mogę nie znaleźć a mam mało czasu na internety

A na tym usg bylo juz cos widac w pecherzyku?

Nie szukał tam, był dość mały, zrobił zdjecie i powiedział ze na tym etapie jest wszystko ok. Dobra nie nakręcam sie... wiem,ze moze być tak samo dobrze jak i złe. Niestety te leki nakręcają niepokój...

reklama
Piotruś
1507624740-aaaaaa.jpeg

Oleńka
1507624768-aaaaaa.jpeg

Jakie Piękności!!! Cudownie, że już w domku!!!! Trzymajcie się cieplutko!!

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Do góry