Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Ja też życzę dziś wszystkim miłego dnia, mega wysokich bet a jeśli któraś ma wizytę to tylko dobrych wiadomości.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super ze wszystkie wyniki ok i nie musisz sie doszczepiac. Kochana nic tylko dzialac dalejHej. Ja wróciłam z Łodzi i padam na pysk. U mnie wszystkie w immunologii jest pięknie naprawione i do końca roku mamy działać bez żadnych doszczepień. Dr. Paśnik dziwił się dlaczego się nie udało. Nie zlecił żadnych dodatkowych badań. Mam dostać 2 dawki intralipidu przed transferem-jedną 2 tygodnie przed a drugą w dniu transferu. I zardki mam trzymać do stadium blastocysty i takie zarodki mają być transferowane. @dżoasia nie będzisz zadowolona ze mnie bo w sumie praktycznie nic się w Twojej sprawie nie dowiedziałam. Bo chciałam to tak powiedzieć jakby chodziło o mnie ale mi nie wyszło... Powiedział tylko tyle że te wlewy mają bardzo szerokie spektrum działania. Więc pytam czy obniżają NK, podwyższają allo mlry. I co do NK to mogą działać korzystnie (choć dużo taniej wychodzi intralipid) natomiast mogą obniżać allo mlry i to jest zjawisko złe bo my potrzebujemy ich dużo żeby organizm nie zwalczał zarodka. Wejdź sobie na stronę APC, tam jest podany mail i napisz do niego (myślę że ci odpisze bo mi kazał się kontaktować mailowy jakbym miała jakieś zapytania) że chcesz się umówić na wizytę ale że jedziesz z daleka to żeby wypisał Ci badania jakie nalezy zrobić albo umów się w Krakowie do Sydora. Paśnik ma terminy na poczatek listopada. Przepraszam ale zakręciłam się z tym i on albo mnie zbył albo nie jest zwolennikiem wlewów. Tak samo accofil - Ty chyba miałaś podawany. Ja mam zabroniony bo jego można podać ale jeśli właśnie jest coś nachrzanione bodajże w KIRach. Kochana przepraszam że tylko tyle się dowiedziałam ale tak jesteś teraz w zawieszeniu więc ja bym Ci jednak radziła umówić się na wizytę do immunologa i wiedzieć co jest przyczyną twojej drugiej już z kolei straty niż pakować kasę w środki które wzbogacają wiadomo kogo.
Kochana jesli masz mutacje mthfr przepraszam bo nie pamietam to odstaw femibion bo on ma w sobie mieszanke syntetyku z metylowanym czyli syntetyk blokuje wchlanianie metylu. Sam kwas metylowany biore swansona w zaleznosci od wynikow albo 400 albo 800 mg. Jak bede w domu to napisze ci nazwe witamin dla kobuet starajacych sie i w ciazy z samym metylem.Słońce jaki kwa foliowy metylowy polecasz?? Bo doc miał mi dać receptę ale wyszłam i o tym zapomniałam i powidział żebym oprócz fenibion natal 1 który teraz biorę łykała jeszcze metylowy
Gratuluję!!!!!! *@jasani @gooossia17 - dziewczyny , bet pod niebo
Kochana to Twoje drugie podejscie wiec tylko 6 mozesz zapladniac ;-)Na razie idą łeb w łeb po 8 - 9 mm wszystkie mają więc mam nadzieję że sobie pięknie będą razem rosły aż do stanu idealnego. Jak będzie ich 9 i 6 się prawidłowo zapłodni to będę mega szczęśliwa!