Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A Ty Dżoasia jaki masz plan.na dzis? Nie chcesz zaryzykowac wizyty do szpitala?moze ktos sie w koncu zlituje nad Toba i sie Toba zajma??nie ma za co muszę zanotować w kartotece
Nawet jakby to było za dużo, to rzez krótki okres czasu nie przedawkujesz
Możesz po dwóch tygodniach zbadać poziom kwasu foliowego, homocysteiny i wit b12 i zobaczysz jak wyjdzie - jeśli czegoś będzie za dużo to zmniejszysz dawki, ale jeśli homocysteina nie spadnie odpowiednio nisko to jak bym brała dalej tyle tej wit b12
Nie mam żadnych mutacji tylko Pasnik pytal jaki kwas foliowy biore wiec mowie ze fenibion natal 1 a ten ze oprocz tegi moge sobie jeszcze brac metylowy 5 mgKochana jesli masz mutacje mthfr przepraszam bo nie pamietam to odstaw femibion bo on ma w sobie mieszanke syntetyku z metylowanym czyli syntetyk blokuje wchlanianie metylu. Sam kwas metylowany biore swansona w zaleznosci od wynikow albo 400 albo 800 mg. Jak bede w domu to napisze ci nazwe witamin dla kobuet starajacych sie i w ciazy z samym metylem.
Ja ostatnio sprawdzalam wyniki i tak narazie nie biore b12 bo mam 300 ponad norme wit b6 tez nie zostaje na samym metylowanym kwasie foliowym.
I fertil oil tez nie bede zamawiac bo wit d na poziomie 49.5 wiec dawka 4000j dwa razy dziennie to za duzo nawet raz tez jest zbedne. Musze poszukac czegos czym moge to zastapic
nieeeeeeeeee już mam dość lekarzy i szpitali, ciągłych wizyt i badan - zostaje w domu!!! i nie wychodzę nigdzie spod kołdryA Ty Dżoasia jaki masz plan.na dzis? Nie chcesz zaryzykowac wizyty do szpitala?moze ktos sie w koncu zlituje nad Toba i sie Toba zajma??
Co najmniej w ilości 3 Bo mi tyle zostało Twoje zdrowie od rana już endo rozciągasz??Dziekuje Ci dobra kobieto niech ci los w dzieciach wynagrodzi!!! Najlepiej dużej ilości [emoji3].
Napijmy sie za to [emoji485]
Dzięki czekam właśnie w kolejce na pobranie krwi dzisiaj kreseczka już troszkę ciemniejsza ale nadal bladziutka@jasani @gooossia17 i @aniaAsia222 zdajcie ten egzamin!!! I uzyskajcie maksymalną liczbę punktów HCG
Będzie dobrze jestem pewnaDzięki czekam właśnie w kolejce na pobranie krwi dzisiaj kreseczka już troszkę ciemniejsza ale nadal bladziutka
O piękny dzień więc przed Tobąnieeeeeeeeee już mam dość lekarzy i szpitali, ciągłych wizyt i badan - zostaje w domu!!! i nie wychodzę nigdzie spod kołdry