Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
To Wam powiem ze nasza Zosia waży juz 1063gramy[emoji6]
---27tc---
Duża panna już
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To Wam powiem ze nasza Zosia waży juz 1063gramy[emoji6]
---27tc---
Duża już kobitka!!!! super!!!!To Wam powiem ze nasza Zosia waży juz 1063gramy[emoji6]
---27tc---
to już ci do mnie niewiele brakuje - jeszcze tylko w ciąży nie miałaś owulki
może to chia tak działa super i scratching pewnie też, ale na pewno najwięcej to wino
To wpiszcie się na tą bliźniaczą wizytę do kalendarza Nie zapomnijcie !!!Nie ale wyglądałyśmy jak przyszły ojciec czekający na porodówce hahaha... Jak @tamiza wyszła to od razu podeszłam i pytałam ją jak wizyta potem jak ja wchodziłam to mówiłam że teraz ja i generalnie jakbyśmy razem przyszły nie mówiąc o tym że cały czas gadałyśmy jak nakręcone i śmiałyśmy się na całą klinikę. Potem w recepcji jak para usiadłyśmy razem przed Panią że chcemy się na prawie wspólną wizytę umówić więc było zabawnie
Widzę że burza w kwestii wspólnych wizyt jakaś się rozpętała. Ja uważam że to zależy od pary i bez przesady nawet jak facet nie jest na większości nawet ciążowych już wizyt to nie znaczy że mu nie zależy. Pamiętajmy też o naszych hormonach ja zmieniam zdanie co 5 minut. Raz bardzo chcę żeby był raz nie, raz plączę raz się śmieje. Mój M żartuje że jak teraz tak jest to strach pomyśleć co będzie w ciąży wiem że jak już będę w ciąży to będzie ze mną na każdej wizycie chyba że rzeczywiście praca na to nie pozwoli ale będziemy robić wszystko by był bo oboje tego chcemy ale to nie znaczy że każdy tak musi.
A dziś. Dziś to powiem Wam że byłam mega szczęśliwa że byłam z @tamiza na wizycie bo dało mi to śmiech, pozytywne myślenie i niezwykłą ulgę że z kimś poza mężem kto doskonale mnie rozumie i przeżywa to samo mogłam face to face porozmawiać. A M jak tylko przyjechałam to mnie wycałował o wszystko wypytał i wyściskał z radości jajnikowej no i to w ogóle był super dzień!!!
to uspokoilas mnie troche, bo jak przeczytalam ze do 10 tyg powinno sie brac estrofem i progesteron to troche sie wystraszylam,
Dzień dobry dziewczęta!!! Jeszcze śpicie?
@jasani i @ gooossia17 życzę Wam dziewczyny dzisiaj Bety na wysokościach [emoji3]
Jesli nie ma wskazan to niektorzy lekarze odstawiaja po pozytywnej becie lub do 12 tyg. Jesli byl dany profilaktycznie jako sklad zestawu po transferze w danej klinice. Ale bardzo rzadko lekarze podejmuja taka decyzje o odstawieniu bo poprostu sie boha. Choc bylo tu na forum pare takich osob ktore szybko go konczyly.Ja pamietam tylko przypadki ze cala, ale nie wiem moze sa jekis wyjatki co biora tylko jakis czas.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom