reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie ale wyglądałyśmy jak przyszły ojciec czekający na porodówce hahaha... Jak @tamiza wyszła to od razu podeszłam i pytałam ją jak wizyta potem jak ja wchodziłam to mówiłam że teraz ja i generalnie jakbyśmy razem przyszły nie mówiąc o tym że cały czas gadałyśmy jak nakręcone i śmiałyśmy się na całą klinikę. Potem w recepcji jak para usiadłyśmy razem przed Panią że chcemy się na prawie wspólną wizytę umówić więc było zabawnie :)

Widzę że burza w kwestii wspólnych wizyt jakaś się rozpętała. Ja uważam że to zależy od pary i bez przesady nawet jak facet nie jest na większości nawet ciążowych już wizyt to nie znaczy że mu nie zależy. Pamiętajmy też o naszych hormonach ja zmieniam zdanie co 5 minut. Raz bardzo chcę żeby był raz nie, raz plączę raz się śmieje. Mój M żartuje że jak teraz tak jest to strach pomyśleć co będzie w ciąży ;) wiem że jak już będę w ciąży to będzie ze mną na każdej wizycie chyba że rzeczywiście praca na to nie pozwoli ale będziemy robić wszystko by był bo oboje tego chcemy ale to nie znaczy że każdy tak musi.
A dziś. Dziś to powiem Wam że byłam mega szczęśliwa że byłam z @tamiza na wizycie bo dało mi to śmiech, pozytywne myślenie i niezwykłą ulgę że z kimś poza mężem kto doskonale mnie rozumie i przeżywa to samo mogłam face to face porozmawiać. A M jak tylko przyjechałam to mnie wycałował o wszystko wypytał i wyściskał z radości jajnikowej :) no i to w ogóle był super dzień!!!
To wpiszcie się na tą bliźniaczą wizytę do kalendarza :D:D Nie zapomnijcie !!!

Dzień dobry dziewczęta!!! Jeszcze śpicie?

@jasani i @ gooossia17 życzę Wam dziewczyny dzisiaj Bety na wysokościach [emoji3]

A tym co sie podstępnie nie wpisały rownież zycze szczęśliwego i uśmiechniętego dnia.

Ja dzisiaj po południu znowu Akupunktura przed 2 podejściem.

A okresu jak nie ma tak nie ma[emoji30]. Jak tak dalej pójdzie to chyba w weekend zrobię test.

Wczoraj padlam wiec od rana w drodze do pracy probuje Was nadrobic. Hehe moze mi sie uda :)

Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty punkcje transfery i bety na wysokosciach ✊✊✊
I milego dnia dla wszystkich

reklama
Ja pamietam tylko przypadki ze cala, ale nie wiem moze sa jekis wyjatki co biora tylko jakis czas.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jesli nie ma wskazan to niektorzy lekarze odstawiaja po pozytywnej becie lub do 12 tyg. Jesli byl dany profilaktycznie jako sklad zestawu po transferze w danej klinice. Ale bardzo rzadko lekarze podejmuja taka decyzje o odstawieniu bo poprostu sie boha. Choc bylo tu na forum pare takich osob ktore szybko go konczyly.

Do góry