Agnieś191
Fanka BB :)
Wydaje mi się, że te 600coś z dziś jest ok. Nie ma co sprawdzać wyników jakie ktoś miał dlatego jajlepiej jakbyś w środe powtórzyła.2.10 - 32,88
4.10 - 62,70
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wydaje mi się, że te 600coś z dziś jest ok. Nie ma co sprawdzać wyników jakie ktoś miał dlatego jajlepiej jakbyś w środe powtórzyła.2.10 - 32,88
4.10 - 62,70
tam mnie odesłali z kwitkiem, że na ten rok już nie mają kontraktu na takie zabiegi w dodatku moja dr chyba mnie wystawiła, najpierw napisała, że mogę się zgłosić do szpitala, potem, że ta ciąża raczej się nie poroni sama a potem, że nie wie czy ktoś mi zrobi łyżeczkowanie dopóki beta nie stoi w miejscu lub nie spada. To ile ja qrwa mam z tym chodzić ;( a jak zapytałam czy prywatnie jest szansa to zrobić to od 14tej nic nie odp i ch*j@dżoasia a na Ujastek probowalas podjechac? Tam maja spoko warunki. Moze by nie bylo jak w PRLu
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Kurde... :-( to moze jednak podjedz do tej pani z prlu i zapytaj jej czy mozesz wziasc te 2 tabletki na raz? Moze to zatrzyma bete i bedziesz mogla zaczac dzialac.tam mnie odesłali z kwitkiem, że na ten rok już nie mają kontraktu na takie zabiegi w dodatku moja dr chyba mnie wystawiła, najpierw napisała, że mogę się zgłosić do szpitala, potem, że ta ciąża raczej się nie poroni sama a potem, że nie wie czy ktoś mi zrobi łyżeczkowanie dopóki beta nie stoi w miejscu lub nie spada. To ile ja qrwa mam z tym chodzić ;( a jak zapytałam czy prywatnie jest szansa to zrobić to od 14tej nic nie odp i ch*j
Ja pierdziele co za porypana procedura. Przeciez to jasne, ze nic z tej ciazy nie bedzie skoro jest taki minimalny przyrost. Moze podjedz na usg niech zobacza co z tym pecherzykiem, czy tak w ogole jest zarodek czy moze jest pusty i moze na tej podstawie Cie skieruja na zabieg.tam mnie odesłali z kwitkiem, że na ten rok już nie mają kontraktu na takie zabiegi w dodatku moja dr chyba mnie wystawiła, najpierw napisała, że mogę się zgłosić do szpitala, potem, że ta ciąża raczej się nie poroni sama a potem, że nie wie czy ktoś mi zrobi łyżeczkowanie dopóki beta nie stoi w miejscu lub nie spada. To ile ja qrwa mam z tym chodzić ;( a jak zapytałam czy prywatnie jest szansa to zrobić to od 14tej nic nie odp i ch*j
Oby listopad był naszym szczęśliwym miesiącem =)))) może akurat będziemy w podobnym czasie betowac!nie martw sie ja tez jestem zielona z tego wszystkiego..szczegolnie ze w niemczech jest troche inaczej..jestem po jednym nieudanym transferze, jutro mam pipelle(scratching)i po mam zaczac brac duphaston zeby przyszedł okres i w listopadzie kolejny transfer..
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Różnie to bywa,ale ja akurat mialam jeszcze delikatniejsze @ niz przed stymulacja. Takze nie musisz sie poki co martwic. No i trzymaj sie dzielnie. Walczymy dalej! :-)Dziewczyny a po odstawieniu lekow okres jest jakis inny? Bo pielegniarka mi powiedziala, ze jak bede mocno krwawic i bedzie ostry bol to mam sie kontaktowac z klinika a jak to bedzie wieczorem to do szpitala mam jechac.
To mnie pocieszylas Przez weekend troche mi juz emocje opadly, chociaz dalej roztrzesiona chodze. Jeszcze mam dwa mroziaczki takze walczyc nie przestane. Wszystkie damy rade, nikt nie mowil, ze bedzie latwo ale twarde z nas babki. Bez kitu, ja nie wiem skad we mnie tyle sily i woli walki. Nie wiedzialam, ze jestem az tak silna przez tym calym koszmarem.Różnie to bywa,ale ja akurat mialam jeszcze delikatniejsze @ niz przed stymulacja. Takze nie musisz sie poki co martwic. No i trzymaj sie dzielnie. Walczymy dalej! :-)