gooossia17
Fanka BB :)
Dziewczyny, a mam pytanie. Czy któraś bolały jajniki i był to dobry znak? Nie to, ze mnie bolą ale tak pytam z ciekawości.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie bolały pierwsze 3 dpt ale nie wiem jeszcze czy to dobry znakDziewczyny, a mam pytanie. Czy któraś bolały jajniki i był to dobry znak? Nie to, ze mnie bolą ale tak pytam z ciekawości.
A teraz?Mnie bolały pierwsze 3 dpt ale nie wiem jeszcze czy to dobry znak
Kiedy badałas ostatnio i jaka była?Dziewczyny, to mój 19dpt. Beta z dzisiaj 605,35. Nie za niska, bo kalkulatory różnie liczą?
A od jakiej zaczynałaś?Dziewczyny, to mój 19dpt. Beta z dzisiaj 605,35. Nie za niska, bo kalkulatory różnie liczą?
2.10 - 32,88Kiedy badałas ostatnio i jaka była?
Super,gratuluje juz po cichu :-)Jutro pobiegne wyczytalam wczoraj gdzieś że taki całodobowy ból może świadczyć o implantacji .
Trzymam kciuki za piękne zarodeczkiA wiec ja juz po. Pobrano 16 komorek z czego 15 jest dojrzalych.
Takze niech sie teraz pieknie zapladniaja,blagam aby dotrwaly do 5doby.