reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny, nie było mnie cały weekend u Was, bedzie tego z ponad 40 stron wiec nie nadrobię, z teściem już lepiej na tyle ze jest ustabilizowany ale niestety czekają go bajpasy i trochę sie obawiamy.

Nadal czekam ba mój okres powinnam była dostać 05.10 a go nie mam, może to po histeroskopii? Jak to u Was wyglądało z miesiączka po zabiegu?

No nadal jadam buraki w dużych ilościach teraz np w sałatce z jarmużem [emoji13]

Co tam u nas słychać jakieś rewelacje przez ten weekend? [emoji3]
W skrocie lipa
Energiczna ciaza obumarla
Hope zrobila 3 testy ktore byly negatywn
Moka tez nie ciekawie
Mi zdechl pies przyjaciel
Jesli o kims zapomnialam przepraszam ale ciezko zapamietac
Kurde zalamka

Cześć dziewczyny, nie było mnie cały weekend u Was, bedzie tego z ponad 40 stron wiec nie nadrobię, z teściem już lepiej na tyle ze jest ustabilizowany ale niestety czekają go bajpasy i trochę sie obawiamy.

Nadal czekam ba mój okres powinnam była dostać 05.10 a go nie mam, może to po histeroskopii? Jak to u Was wyglądało z miesiączka po zabiegu?

No nadal jadam buraki w dużych ilościach teraz np w sałatce z jarmużem [emoji13]

Co tam u nas słychać jakieś rewelacje przez ten weekend? [emoji3]

U mnie po histeroskopii @ przyszła wcześniej czyli 22dc (a cykle mam ostatnio 34dni). Ale lekarz mnie uprzedzal, że może przyjść wcześniej ale może też później, zależy od organizmu i nie ma na to reguły).

W skrocie lipa
Energiczna ciaza obumarla
Hope zrobila 3 testy ktore byly negatywn
Moka tez nie ciekawie
Mi zdechl pies przyjaciel
Jesli o kims zapomnialam przepraszam ale ciezko zapamietac
Kurde zalamka

To jakiś czarny weekend widzę [emoji30]. No a ja właśnie miałam pisać ze jubileusz obchodzimy bo 10 000 stron ma forum, ale widzę ze nie ma co świętować [emoji24]. Strasznie mi przykro dziewczyny.

Mysle, ze masz juz jasnosc..chyba ten przyrost jest za maly ale ekspertem nie jestem :/
to to ja już wiem od dawna, tylko w pl dopóki beta rośnie to nie można nic zrobić - tym bardziej że w macicy był pęcherzyk i ciulowo ale coś tam rósł. Mam nadzieję, że teraz już coś ze mną zrobią, bo dupa mi rośnie i kasa za l4 będzie uciekać, bo mi się w czw kończy to ciążowe a potem raczej juz zwykłe mi dadzą... więc niech to jak najszybciej się skończy bo też chcę zaczynać odliczanie...

reklama
Do góry