reklama
Mruch
Fanka BB :)
też sobie tak pomyślałam że zrobie bo przecież pecha na jeden dzień już limit wyczerpałam
Dokładnie - nieszczęścia zawsze chodzą trójkami wiec wyczerpałeś psem samochodem telefonem a w gratisie apteka [emoji13]
Super - zrób za dwa dni jeszcze raz powinno być lepiej albo beta [emoji3]
W skrocie lipaCześć dziewczyny, nie było mnie cały weekend u Was, bedzie tego z ponad 40 stron wiec nie nadrobię, z teściem już lepiej na tyle ze jest ustabilizowany ale niestety czekają go bajpasy i trochę sie obawiamy.
Nadal czekam ba mój okres powinnam była dostać 05.10 a go nie mam, może to po histeroskopii? Jak to u Was wyglądało z miesiączka po zabiegu?
No nadal jadam buraki w dużych ilościach teraz np w sałatce z jarmużem [emoji13]
Co tam u nas słychać jakieś rewelacje przez ten weekend? [emoji3]
Energiczna ciaza obumarla
Hope zrobila 3 testy ktore byly negatywn
Moka tez nie ciekawie
Mi zdechl pies przyjaciel
Jesli o kims zapomnialam przepraszam ale ciezko zapamietac
Kurde zalamka
O kurczaki ale dziwnie... daj znać co lekarka powieno dzisiaj 2998 (w zeszły wtorek 2790). Czekam na info od dr czy wiz w piątek czy coś wcześniej działamy
---27tc---
hope322
Mysle, ze masz juz jasnosc..chyba ten przyrost jest za maly ale ekspertem nie jestem :/no dzisiaj 2998 (w zeszły wtorek 2790). Czekam na info od dr czy wiz w piątek czy coś wcześniej działamy
aniaAsia222
jutro zrobie jeszcze jeden test no i beteDokładnie - nieszczęścia zawsze chodzą trójkami wiec wyczerpałeś psem samochodem telefonem a w gratisie apteka [emoji13]
Super - zrób za dwa dni jeszcze raz powinno być lepiej albo beta [emoji3]
Oczekiwanie2017
Cześć dziewczyny, nie było mnie cały weekend u Was, bedzie tego z ponad 40 stron wiec nie nadrobię, z teściem już lepiej na tyle ze jest ustabilizowany ale niestety czekają go bajpasy i trochę sie obawiamy.
Nadal czekam ba mój okres powinnam była dostać 05.10 a go nie mam, może to po histeroskopii? Jak to u Was wyglądało z miesiączka po zabiegu?
No nadal jadam buraki w dużych ilościach teraz np w sałatce z jarmużem [emoji13]
Co tam u nas słychać jakieś rewelacje przez ten weekend? [emoji3]
U mnie po histeroskopii @ przyszła wcześniej czyli 22dc (a cykle mam ostatnio 34dni). Ale lekarz mnie uprzedzal, że może przyjść wcześniej ale może też później, zależy od organizmu i nie ma na to reguły).
Mruch
W skrocie lipa
Energiczna ciaza obumarla
Hope zrobila 3 testy ktore byly negatywn
Moka tez nie ciekawie
Mi zdechl pies przyjaciel
Jesli o kims zapomnialam przepraszam ale ciezko zapamietac
Kurde zalamka
To jakiś czarny weekend widzę [emoji30]. No a ja właśnie miałam pisać ze jubileusz obchodzimy bo 10 000 stron ma forum, ale widzę ze nie ma co świętować [emoji24]. Strasznie mi przykro dziewczyny.
dżoasia
to to ja już wiem od dawna, tylko w pl dopóki beta rośnie to nie można nic zrobić - tym bardziej że w macicy był pęcherzyk i ciulowo ale coś tam rósł. Mam nadzieję, że teraz już coś ze mną zrobią, bo dupa mi rośnie i kasa za l4 będzie uciekać, bo mi się w czw kończy to ciążowe a potem raczej juz zwykłe mi dadzą... więc niech to jak najszybciej się skończy bo też chcę zaczynać odliczanie...Mysle, ze masz juz jasnosc..chyba ten przyrost jest za maly ale ekspertem nie jestem :/
reklama
Oczekiwanie2017
no dzisiaj 2998 (w zeszły wtorek 2790). Czekam na info od dr czy wiz w piątek czy coś wcześniej działamy
Mam nadzieję, że lekarz dziś zdecyduje a nie będzie przeciagal o kolejne dni. To tylko odkładanie niepotrzebnie wszystkiego w czasie . Trzymaj się Kochana.
Podziel się: