aniaAsia222
Fanka BB :)
Mam to samojejku po urodzeniu to bede musiala isc na odwyk od forum, budze sie rano forum , pierwsze co w pracy otwieram forum, zasypiam z forum. a 34 lata przezylam bez nalogu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam to samojejku po urodzeniu to bede musiala isc na odwyk od forum, budze sie rano forum , pierwsze co w pracy otwieram forum, zasypiam z forum. a 34 lata przezylam bez nalogu
jejku po urodzeniu to bede musiala isc na odwyk od forum, budze sie rano forum , pierwsze co w pracy otwieram forum, zasypiam z forum. a 34 lata przezylam bez nalogu
Haha i u mnie to samo! Nawet jak stoje w korku, jak w nocy nie moge spac, itp mysle ze twoim odwykiem bedzie ogrom nowych obowiazkow i przyjemnosci zwiazanych z nowym czlonkiem rodzinyjejku po urodzeniu to bede musiala isc na odwyk od forum, budze sie rano forum , pierwsze co w pracy otwieram forum, zasypiam z forum. a 34 lata przezylam bez nalogu
zależy jaki miałaś zarodek. Ja zrobiłam w 6dpt i wyszedł jakiś cień cienia ale to nic pewnego. Miałam 5dniową blastocysteDziewczyny w którym dniu po transferze można zrobić zwykły test sikany?
Haha noo!! na smutki po klotni, na relaks, na dobra zabawe i jako lekarstwo na endo i ukrwienie zloty srodekNo od forum to można sie nabawić jeszcze jednego nałogu - wino - na wszystko dobre jest wino [emoji13]
Zostaly mi jeszcze te 2 tabletki arthrotecu, ktorych nie wzielam po ostatniej wiz u babki prl, a ktore poprzednio raczej nie zadzialaly... myslicie, ze jakbym zaaplikowala obie naraz to cos by ruszylo?nie wiem czy ci cos zrobia poki rosnie, ja tym ze nie bralam nic na poronienie ani nie bylo lyzeczkowania zyskalam miesiac, ale U Ciebie jest trzykrotnie eyzsza beta wiec moze to potrwac dluzej.a nie mozesz czegos podzwigac, umyj okna , powies firanki, rob to co zakazane w ciaxy w 1 trymestrze tylko z umiarem i rozsadkiem,
myślę żebyś uważała bo sobie mozesz jakąś krzywde zrobićZostaly mi jeszcze te 2 tabletki arthrotecu, ktorych nie wzielam po ostatniej wiz u babki prl, a ktore poprzednio raczej nie zadzialaly... myslicie, ze jakbym zaaplikowala obie naraz to cos by ruszylo?
Może los chciał żebyś test zrobiła jutro i zobaczyła 2 kreski i nie musiała się zastanawiać.Witam dziewczyny
U mnie dzień zaczął się bardzo pechowo... najpierw wyjeżdżając z podwórka uciekł mi pies i goniłam go po całym osiedlu później pocałowałam klamke w aptece nastepnie na skrzyżowaniu zgasło mi auto i nie chciało odpalić w momencie gdy nie mogłam odpalić uświadomiłam sobie że nie zabrałam telefonu
Myśląc że już gorzej być nie może odpaliłam jednak to cholerne auto i pojechałam na zakupy z pełnym pęherzem bo apteka była odwiedzona z wiadomych powodów po czym wróciłam się do apteki kupiłam testy i wróciłam z zakupami do domku.
Wahałam się czy robić ten test bo to dopiero 6dpt no i mam pecha od rana ale zrobiłam. Może zwariowałam ale po 3 latach białego pola widze cień cienia nie nastawiam się jeszcze bo testy mogą wychodzić oszukane. Mężowi się nie przyznam bo zabronił mi dzisiaj robić test. On miał wiedzieć pierwszy ale nie powstrzymałam się żeby do was napisać