aniaAsia222
Fanka BB :)
We wtorek.7dpt ale może w poniedziałek zrobie test a ty ?Kiedy masz zamiar testować?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
We wtorek.7dpt ale może w poniedziałek zrobie test a ty ?Kiedy masz zamiar testować?
Mnie dzisiaj bolała głowa i położyłam się spać. Spałam 3 godziny a głowa przestała bolećDziewczyny., ale mi gliwa pęka. Czy por ras frezer braliście coś na ból czy kladlyscie się spac?
Ja mam 3 dniowe zarodki i też we wtorek mam zamiar zrobić test. Wiem, że to za wcześnie ale zawsze test już mi wychodziłWe wtorek.7dpt ale może w poniedziałek zrobie test a ty ?
Dziewczyny ja mam za sobą 4 podejścia i nigdy nie miałam badanego AMH .
W Bocianie. Też mnie to dziwi. Wiem tylko, że ciekawie ż moimi jajnikami nie jest. Ale wiem tylko na ''slowo" dr MJakim cudem? Trudno bez tego dobrze chyba leki dobrać. Gdzie się leczysz? U mnie bez AMH w ogóle by mi stymulacji nie rozpisali a na pewno jest to jeden z warunków czy też badań obowiązkowych do in vitro.
Dziewczyny ja mam za sobą 4 podejścia i nigdy nie miałam badanego AMH .
Ja amh mialam ale o kariotypach nikt nawet nie wspominal u nasMyslalam, ze bez badania amh i kariotypow nikt ivf nie robi...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A jednak Chyba jestem tu jedyna, która nie wie jakie ma AMHMyslalam, ze bez badania amh i kariotypow nikt ivf nie robi...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No to mam nadzieję że razem będziemy się cieszyćJa mam 3 dniowe zarodki i też we wtorek mam zamiar zrobić test. Wiem, że to za wcześnie ale zawsze test już mi wychodził