reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

elala...nic sie nie boj, trzeba wierzyc gleboko, ze bedzie ok! nie zamartwiac sie! ale idz do gina PL najlepiej jak masz gdzies bisko, bo na pewno przepisze ci duzo podtrzymujacych lekow i bedzie ok, a moze on da ci skierowanie na betke, albo idz i prywatnie zrob...co teraz bierzesz, jakies progesterony?

a u mnie kochana dobrze, glowa troche pobolewa po dipherelinie, ale nie tak bardzo chyba jak po gonapeptylu, wiec jest ok, tylko ta pogoda troche mnie usypia a sporo roboty na dzis zaplanowalam...:tak:

reklama
Witam wszystkie Panie!
Czytam wasze forum od jakiegoś czasu , odkąd bardzo bliscy mi ludzie podeszli pierwszy raz do ICSI.Nieudanego niestety.W przyszły poniedziałek mają kolejny transfer.Ku naszej radości ,tym razem udało się zamrozić 2 bąbelki,a 2 będą podawać.Chciałam Was zapytać o te wszystkie "czary" po transferze typu ananas,pestki dyni i trafiłam też kiedyś na temat plasterka na pępek.Czy możecie mi przypomnieć coś na ten temat?
Z całego serca życzę Wam powodzenia,wiary i nadziei w oczekiwaniu na potomstwo!

miliaa mam jeszcze 4 globulki dowcipnego progesteronu 400 mg ktory biore 2x dziennie tak wiec do poniedzialku mi wystarczy a potem sie okaze jaki wyjdzie test. Mam tu takiego znajomego gina i wrazie czego jak nie oddzwonia z kliniki to mi on pomoze zfobyc wiecej lekow ale poki co nie chce panikowac!
U nas pogoda tez taka sobie ale na 17sta wybieramy sie z mezem i przyjaciolmi na mecz na wembley (anglia vs belgia) taze moze choc na chwile zapomne...
A ty nie przemeczaj sie za bardzo i duzo odpoczywaj....

miliaa mam jeszcze 4 globulki dowcipnego progesteronu 400 mg ktory biore 2x dziennie tak wiec do poniedzialku mi wystarczy a potem sie okaze jaki wyjdzie test. Mam tu takiego znajomego gina i wrazie czego jak nie oddzwonia z kliniki to mi on pomoze zfobyc wiecej lekow ale poki co nie chce panikowac!
U nas pogoda tez taka sobie ale na 17sta wybieramy sie z mezem i przyjaciolmi na mecz na wembley (anglia vs belgia) taze moze choc na chwile zapomne...
A ty nie przemeczaj sie za bardzo i duzo odpoczywaj....
niepanikuj tutaj zawsze informuja jaki jest wynik jesli pozytywny zaraz umawiaja na wizyte pierwszy skan i daja leki wiec sie niemartw.

Ja dzisiaj ide na skan 4D prywatnie zobacze swojego aktora juz miesiac rusza sie kopie ze ja jestem obolala. zaczol mnie strasznie krzyz bolec wstaje jak zbity pies najlepiej mi jest jak leze ale coz nieda sie niestety. wczoraj strasznie jajnik mnie bolal myslalm ze umre gdzies chyba maly sie ulokowal nad nim i sobie garl w pilke hihi.

niepanikuj tutaj zawsze informuja jaki jest wynik jesli pozytywny zaraz umawiaja na wizyte pierwszy skan i daja leki wiec sie niemartw.

Dzieki Kasia - mam nadzieje ze oddzwonia i doradza a moj strach to tylko dlatego ze mamay dluuugi weekend i wiesz jak to tutaj jest! Moze sie okazac ze na telefon bede czekala do srody!
Zardroszcze Ci rego scana:-) Bedziesz miala super pamiatke!

starsza corcia ma wiec malemu tez chcemy zrobic. ja pamietam przy pierwszej i drugiej ciazy rano pojechclam na pobranie krwi a o 14 dzwonili z wynikiem wiec sie niemartw w niepenosci trzymac cie niebeda.Jak mi sie uda wstawie fotke.

marcikuk,agapl,hope,miliaa - a co u Was kobitki? Jak mija sobota?

A dzieki kochana, jakos leci, tzn nie leci ale czekam cierpliwie na @ :tak: Mam takie rozne przemyslenia odnosnie tego mojego zarodka, bo jesli zaluzmy mial wade genetyczna i dlatego zostal przez organizm usuniety , to moze sie okazac ,ze te moje pozostale mrozaczki tez maja wade i historia sie powtorzy.Chyba zaczynam swirowac :sorry:

elala, ciesze sie bardzo,ze cien cienia sie pojawil :-)

reklama
Do góry