reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Już raz to przerobiłam... Tylko 4 pęcherzyki, tylko jeden zarodek. Nie dam rady znowu jak się okaże że tak słabo jest...
A ile jeszcze zostalo dni stymulacji? Ja mysle ze wazne zebys miala 5-6. Przeciez wiecej niz 6 i tak nie moga zaplodnic wiec co z tego ze bys naprodukowala 40 pecherzykow? Bedzie 5 czy 6 dobrej jakosci to w sam raz kochana. Ja bym sie cieszyla :**

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W poniedziałek idę do doktor G. bo mój lekarz jest w Częstochowie a tego dnia muszę mieć usg. Mam nadzieję że dojdzie do cudu. Kiedyś przy IUI myśleli na początku że jest jeden a potem były dwa. Taką miałam nadzieję że przy tej dawce będzie ich kilkanaście...
Wydaje mi się,że noze ich byc wiecej,mialas bardzo wczesnie wizyte takze daj im.jeszcze szanse :-)

W poniedziałek idę do doktor G. bo mój lekarz jest w Częstochowie a tego dnia muszę mieć usg. Mam nadzieję że dojdzie do cudu. Kiedyś przy IUI myśleli na początku że jest jeden a potem były dwa. Taką miałam nadzieję że przy tej dawce będzie ich kilkanaście...

Ostatnia edycja:
Może poprostu nie bardzo unie pokazywac uczucia i tak udaje ze wazniejsze jest teraz dla niego cos innego?
Jestes na naturalnym cyklu teraz,tak?
Sztucznym
Ojj nie! Nie udaje... Poprostu woli siedzieć na budowie niż jechać ze mną na wizyte... W poniedziałek mam jechać sama bo przecież i tak tylko chwilę będę w gabinecie... No halooo...? To nasza walka czy tylko moja?
Znowu zaczynam się wnerwiać

Sztucznym
Ojj nie! Nie udaje... Poprostu woli siedzieć na budowie niż jechać ze mną na wizyte... W poniedziałek mam jechać sama bo przecież i tak tylko chwilę będę w gabinecie... No halooo...? To nasza walka czy tylko moja?
Znowu zaczynam się wnerwiać
Hmm... ja teraz na te wizyty monitorujace tez jezdze sama,bo u M duzo w pracy,ale czuje ze on przeżywa to razem ze mna.
Moze pogadaj z nim tak szczerze,że lepiej byś sie czula gdyby jednak byl razem z Toba??

Hmm... ja teraz na te wizyty monitorujace tez jezdze sama,bo u M duzo w pracy,ale czuje ze on przeżywa to razem ze mna.
Moze pogadaj z nim tak szczerze,że lepiej byś sie czula gdyby jednak byl razem z Toba??
Gdyby był w biurze to rozumiem...
W tamtym cyklu też co 2 dni jeździłam sama... Ale teraz potrzebuje jego wsparcia.. Tylko tyle i aż tyle.
Może do poniedziałku się ogarnie i zmieni zdanie... Oby

reklama
Tak pamiętajmy że nasi rodzice to też bardzo przeżywają. Nie wyobrażacie sobie z jaką radością moi i M rodzice czekają na wnuczkę. Tato ma już plany na kilka najbliższych lat[emoji6]

---26tc---
Moi rodzice mają już 6 wnuków ale teściowie ani jednego a wiem że zagłaskają jak będą mieli. Będą najlepszymi dziadkami pod słońcem :)

Do góry