reklama
tamiza
Fanka BB :)
Może lepiej go uchlać i zaciągnąć w tym stanie na wizyte... Chyba tak będzie łatwiejJak mojemu sie nie chcialo ze mnajechac to mu powiedzialam, ze czuje sie pewniej jak ze mna jednak jest bo zawsze moze sie mu jakies pytanie przypomni a poza tym gorzej sie pozbyc z gabinetu 2osob niz jednej i zawsze jak tylko jest w domu to jedzie lub nawet czasem urywa sie na 2 godz z pracy moze takie argumenty i do twojego przrmowia
tamiza
Suuuper! Pewnie ze poczekamDobry pomysł. Ja mam być dokładnie na 11:45 a znając życie będzie obsuwa bo GK ma jakieś zabiegi więc myślę fajnie byłoby się spotkać. Niestety wcześniej niż 11:45 nie dam rady być bo praca ale jak nie będziesz z M i będziesz mogła poczekać to chętnie
No i problem rozwiązany!
Na wizyte pójdę z @MoKa
M@gda
Moderatorka
Tamiza, mialas prawo byc zalamana. Kazda z nas by sie lamala.Możecie mnie za wczorajszego doła i negatywne myślenie kopnąć wszystkie w du**!
Mamy zamrożona jedną wczesną blastocyste bb! 10 % fragmentacji i widoczny trofoblas
Śmieje się przez zły! Życie nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać....
Mam wrażenie że to tylko sen.....
Endo błagam rośnij!
Jest jeden zarodek. Jest szansa. Silacz!!
Zwazywszy ze 3 komorki sie zaplodnily to dobry wynik! Teraz tylko ciaza
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
Więc ja po wizycie. Pęcherzyków okolo 10 powinno byc dobrych w poniedzialek. Dzis niektore maja juz po 17 ,14. Takze pubkcja na poniedzialek. Hormony spadly wiec ryzyko hiperki zostalo oddalone poki co. Estradiol 3500, progesteron 0,8.
M@gda
Moderatorka
Gdzie ty miszkasz?Kreska blednie niestety tu zadnej pomocy nie uzyskam.
Problem polega na tym ,że przy pierwszej ciazy pozamacicznej trzymali mnie do 12tc wiedząc od 5tc ,że najprawdopodobniej to ciaża pozamaciczna bo przyrosty bety były bardzo słabe czekali aż organizm sam się oczyści niestety nie chciał dopiero po pękniętym jajowodzie i krwotoku była interwencja chirurgiczna w drugiej ciąży pozamacicznej to samo tylko jajowód pękł mi szybciej dostałam drgawek i utraty świadomości i dopiero wtedy trafiłam na sale operacyjną
Poza polska?? Przylec, zbadaj sie, idz do szpitala jesli trzeba!! Nie czekaj na kolejna tragedie...
tamiza
Mam tylko nadzieję że naprawdę taki z niego siłacz że już z nami zostanie.. Oby!Tamiza, mialas prawo byc zalamana. Kazda z nas by sie lamala.
Jest jeden zarodek. Jest szansa. Silacz!!
Zwazywszy ze 3 komorki sie zaplodnily to dobry wynik! Teraz tylko ciaza
Tylko ciąża? Boszeeee... Gdzie tam do ciąży.. Endo. Rozmnażanie. Transfer.. Beta.... Ahhh
Cieszę się bardzo że z Żywią wszystko dobrze! Jest szansa że jeszcze się obróci?
reklama
tamiza
To super!Więc ja po wizycie. Pęcherzyków okolo 10 powinno byc dobrych w poniedzialek. Dzis niektore maja juz po 17 ,14. Takze pubkcja na poniedzialek. Hormony spadly wiec ryzyko hiperki zostalo oddalone poki co. Estradiol 3500, progesteron 0,8.
Już w poniedziałek? Oo matko! Faktycznie ten czas leci
Ściskam Cię mocno!
Podziel się: