reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Współczuję tej sytuacji... staraj się myśleć pozytywnie! Dzieci są już tak duże że spokojnie dojdą do siebie po wcześniejszym cc. Kiedy idziecie do tej Pani prof?

---26tc---
Wizytę mam na czwartek. I chyba na wszelki wypadek wezmę ze sobą już torbę do szpitala. Muszę też przyspieszyć przygotowania dla dzieci, bo jeśli już mnie położą na oddziale to mąż sam zginie ze wszystkim.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Wizytę mam na czwartek. I chyba na wszelki wypadek wezmę ze sobą już torbę do szpitala. Muszę też przyspieszyć przygotowania dla dzieci, bo jeśli już mnie położą na oddziale to mąż sam zginie ze wszystkim.

A jak wyglądasz z wyprawką? No to za tydzień... daj znać czego się dowiesz. Ale ten zastój na czym polega? Nie pracuje dobrze ta jedna nerka tak?

---26tc---

Właśnie ci nasi mężowie wogole nic nie ogarniają a my musimy [emoji16]

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

@MoKa w labo powiedzieli ze juz raczej nie ma szans... Zresztą jutro 6 doba a one na poziomie rozwoju 3 dnia..

Co do męża....
Odnoszę wrażenie że cześć z Was ma mnie za egoistke która nie chce dać mezowi szansy....
Tylko bardzo Was proszę zrozumcie jedno od lutego nie ma poprawy! To co się może zmienić za kolejne 3 miesiące?
Jeśli lekarz stwierdzi że jest chociaż minimalna szansa to pewnie ze walczymy !
Ale jeśli kolejny raz usłyszę że nie ma szans - to wybaczcie ja jestem realistka i w cuda nie wierzę. Szczególnie że jest to prawdopodobnie na podłożu genetycznym.
W tej opcji nie widzę sensu kolejnej suplementacji i kolejnych miesięcy w zawieszeniu

Przepraszam, ze sie wtrace... uwazam, ze masz 100% racji. To nie tak, ze nie probowaliscie. Ale skoro nie wychodzi to to jest katowanie psychiczne Was obojga. Pomijajac juz fakt, ze kolejne 3 miesiace moga nic nie dac (najprawdopodobniej), a decydujac sie na dawce moze juz w nastepnym cyklu bylibyscie rodzicami.
Mam nadzieje, ze maz to przemysli i zdecyduje sie na dawce...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry