reklama
hope322
Fanka BB :)
SuperDziś wykonałam usg w celu sprawdzenia śluzówki. Wynik:11mm.
Od soboty progesteron i w poniedziałek crio
dżoasia
A dalas rade sama sie oczyscic czy mialas zabieg? Jeju pewnie pisalas ale wszystkich to nie ogarniam tzn bardziej zwracam uwage na biezace sprawyTak, w szpitalu. Dwa razy w odstępie tygodnia. Spore dawki miałam i potem po nich musiałam zwiększone dawki kwasu foliowego brać no i odczekać .
M@gda
Moderatorka
Witaj, jasne, że możeszWitajcie dziewczyny. Śledzę was od dawna, ale dopiero teraz zdecydowałam się napisać- o ile można się do was dołączyć? Jeżeli możecie -doradźcie - jaka klinika najlepsza , gdzie się wybrać? ?
"To co zawodzi, jest najczęściej przedmiotem nadzieji "
Wszystkie są tu mile widziane
Nie będę prosić, żebyś napisała coś o sobie, bo już to dziewczyny zrobiły No chyba, że nie zrobiły ;p
dżoasia
Zrobily, a jakze!Witaj, jasne, że możesz
Wszystkie są tu mile widziane
Nie będę prosić, żebyś napisała coś o sobie, bo już to dziewczyny zrobiły No chyba, że nie zrobiły ;p
Oczekiwanie2017
Macie racje zaczekam Mialam poprzednio dwie ciaze pozamaciczne (usuniete wraz z nimi oba jajowody) i tak sie troche boje czy juz mnie to nie spotka ;/
Spokojnie, ciążę pozamaciczne w większości są jednak jajowodowe. Szansa, że będzie np.szyjkowa jest naprawde znikoma. Rozmawiałam o tym z lekarzem więc wiem co piszę
M@gda
Moderatorka
Myślę, że kryterium gdzie bliżej nie jest tu najważniejsze. Ważne, żeyś się dobrze czuła w klinice którą wybierasz. Dziewczyny do Polski z całej Europy latają, więc lepiej dobrze się zastanowić.Tez myślałam o Novum. Jednak do Łodzi mamy bliżej [emoji4]
"To co zawodzi, jest najczęściej przedmiotem nadzieji "
Oczywiście nie odradzam Gamety w Łodzi, ale nie odrzucaj innych opcji.
Szczescie1986
Paula czy ten lekarz odbiera telefon np. Wieczorem chce skontaktować się z nim npPrywatnie przyjmuje w Białymstoku na Waszyngtona w Medicover a oprócz tego pracuje w USK ja z czystym sumieniem mogę to polecić
Teraz, ale nie wiem czy wypada. Dzwoniłam dziś popołudniu napisał że jest zajęty i prosi o sms. Napisałam i cisza... Co o tym myślisz?
reklama
Podziel się: