reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witajcie dziewczyny. Śledzę was od dawna, ale dopiero teraz zdecydowałam się napisać- o ile można się do was dołączyć? :) Jeżeli możecie -doradźcie - jaka klinika najlepsza , gdzie się wybrać? ?

"To co zawodzi, jest najczęściej przedmiotem nadzieji "
Witaj, jasne, że możesz :)
Wszystkie są tu mile widziane:)
Nie będę prosić, żebyś napisała coś o sobie, bo już to dziewczyny zrobiły :) No chyba, że nie zrobiły ;p

Tez myślałam o Novum. Jednak do Łodzi mamy bliżej [emoji4]

"To co zawodzi, jest najczęściej przedmiotem nadzieji "
Myślę, że kryterium gdzie bliżej nie jest tu najważniejsze. Ważne, żeyś się dobrze czuła w klinice którą wybierasz. Dziewczyny do Polski z całej Europy latają, więc lepiej dobrze się zastanowić.
Oczywiście nie odradzam Gamety w Łodzi, ale nie odrzucaj innych opcji.

Prywatnie przyjmuje w Białymstoku na Waszyngtona w Medicover a oprócz tego pracuje w USK ja z czystym sumieniem mogę to polecić
Paula czy ten lekarz odbiera telefon np. Wieczorem chce skontaktować się z nim np
Teraz, ale nie wiem czy wypada. Dzwoniłam dziś popołudniu napisał że jest zajęty i prosi o sms. Napisałam i cisza... Co o tym myślisz?

reklama
Do góry