reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej. Ja dziś też miałam wizytę i jest tak sobie. Sara już 1850g, a Tobiasz wciąż do tyłu 1416. Do tego zwiększa mu się zastój w nerce. Jest już 2× większy, bo 12 mm, a norma do 10. Nasz lekarz już nie potrafi nam z tym pomóc i kieruje nas do jakiejś Pani profesor. W czwartek za tydzień wizyta i prawdopodobnie szpital do końca, a dziś dopiero 31 tyg i 1 dzień. Prawdopodobnie za 4 tyg cc o ile Małemu nie będzie się pogarszac. Jeśli zastój się będzie powiększał, wtedy cc szybciej. Już nie mam sił na nic... Do tego okazało się, że i ja mam zastoje w notce i stąd te opuchnięte nogi.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana, wierzę że Maluszek da radę i wszystko się unormuje.

Hej. Ja dziś też miałam wizytę i jest tak sobie. Sara już 1850g, a Tobiasz wciąż do tyłu 1416. Do tego zwiększa mu się zastój w nerce. Jest już 2× większy, bo 12 mm, a norma do 10. Nasz lekarz już nie potrafi nam z tym pomóc i kieruje nas do jakiejś Pani profesor. W czwartek za tydzień wizyta i prawdopodobnie szpital do końca, a dziś dopiero 31 tyg i 1 dzień. Prawdopodobnie za 4 tyg cc o ile Małemu nie będzie się pogarszac. Jeśli zastój się będzie powiększał, wtedy cc szybciej. Już nie mam sił na nic... Do tego okazało się, że i ja mam zastoje w notce i stąd te opuchnięte nogi.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Współczuję tej sytuacji... staraj się myśleć pozytywnie! Dzieci są już tak duże że spokojnie dojdą do siebie po wcześniejszym cc. Kiedy idziecie do tej Pani prof?

---26tc---

hahaha a ja nie mam spodni ciązowych tylko pas z neta zamówiłam i chodze w pasie na razie jeszcze we wszytskie moje sie mieszcze jeasny tylko nie zapinam rozporka do konca i guzikow bo nie dam rady i dlatego ten pas ciązowy ;) a spodni nie ma fajnych ciązowych ;/
Jak to nie ma[emoji6] ja mam z h&m są super! Wiem że dziewczyny też fajne zamawialy na allegro. A legginsy mam z lidla ciążowe mega spoko.

---26tc---

Dzięki. Pierwszej stymulacji wcale nie czułam, a teraz delikatnie czuję cały czas te jajniki, ale to chyba jeszcze nie powód do zmartwień? To nie jest nawet ból, tylko taki jakby dyskomfort...

Kochana pod koniec stymulacji to siadać nie mogłam [emoji15]tak mnie jajniki bolały ale naprodukowała 29 jajcow [emoji12] Oczywiście Hiperka tez była i tydzień z życia wyjęty, najgorszemu wrogowi nie życzę, straszne samopoczucie, brzuch jak w 6 miesiącu ciąży, na szczescie wyniki miałam całkiem ok obyło sie bez szpitala [emoji6]dasz radę, osobiście uważam ,ze lepiej więcej naprodukowac [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

A mówią że to kobieta zmienną jest :dry:
My po 4 dniach ciszy się pokucilismy, a potem zgoda :)
Dostałam bilety na Korteza:biggrin2: i postanowilismy zrobić pół na pół.
Tylko nie wiadomo czy punkcja nie wypadnie w czasie jego służbowego wyjazdu:oo:
Bo to nie może być tak bezproblemowo:no2:
Kortez [emoji172][emoji172][emoji172][emoji172]

---26tc---

Dziewuszki , nie mogłam się oprzeć i już zamówiłam z neta pierwsze rzeczy dla mojego chłopczyka ;)

O tak szybko. Ja to jestem przesądna i bym się bała.
Ale też już nie mogę się doczekać

Wiem, wiem ale jestem przesądna mimo wszystko. Ja narazie pokusiłam się o spodnie ciążowe :)
Przesądy przesadami a ja przez te przesady do dziś wyprawki nie mam

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Jak to nie ma[emoji6] ja mam z h&m są super! Wiem że dziewczyny też fajne zamawialy na allegro. A legginsy mam z lidla ciążowe mega spoko.

---26tc---
Ja leginsów nie cierpie zle sie czuje ,ale fakt sa najwygodniejsze ;/ na allegro widziałam jeansy i sie zastanawiam nad zakupem tylko jedne mi sie podobały ;) a ja jestem wyredna :) taki charakter, a do H&Mnie doszłam jeszcze u mnie w miescie ;)

Do góry