reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

hahaha a ja nie mam spodni ciązowych tylko pas z neta zamówiłam i chodze w pasie na razie jeszcze we wszytskie moje sie mieszcze jeasny tylko nie zapinam rozporka do konca i guzikow bo nie dam rady i dlatego ten pas ciązowy ;) a spodni nie ma fajnych ciązowych ;/
Ja też tak właśnie w odpietych chodzę ale trafiłam takie fajne czarne proste na allegro zobaczymy jakie będą jak przyjdą :) teraz to sobie poradzimy Gorzej w zimie z dużym brzuszkiem

reklama
Ja też tak właśnie w odpietych chodzę ale trafiłam takie fajne czarne proste na allegro zobaczymy jakie będą jak przyjdą :) teraz to sobie poradzimy Gorzej w zimie z dużym brzuszkiem
daj linka do tych spodni co zamówiłaś jak przyjda i okaza sie oki to tez moze zamówie ja mam na razie jedne na alllegro wypatrzone jeansy.Nom włssnie ta zima ;)

@MoKa w labo powiedzieli ze juz raczej nie ma szans... Zresztą jutro 6 doba a one na poziomie rozwoju 3 dnia..

Co do męża....
Odnoszę wrażenie że cześć z Was ma mnie za egoistke która nie chce dać mezowi szansy....
Tylko bardzo Was proszę zrozumcie jedno od lutego nie ma poprawy! To co się może zmienić za kolejne 3 miesiące?
Jeśli lekarz stwierdzi że jest chociaż minimalna szansa to pewnie ze walczymy !
Ale jeśli kolejny raz usłyszę że nie ma szans - to wybaczcie ja jestem realistka i w cuda nie wierzę. Szczególnie że jest to prawdopodobnie na podłożu genetycznym.
W tej opcji nie widzę sensu kolejnej suplementacji i kolejnych miesięcy w zawieszeniu
Ja Cię popieram. Myśląc o wspólnej decyzji myślałam też o takiej w której to Ty się zgadzasz na kolejny okres oczekiwania.

Jakoś to tak jest ze w Boże Narodzenie jakoś najgorzej się znosi tę niepłodność...

---26tc---

Znienawidzilam składanie życzeń [emoji22]

Dziewuszki , nie mogłam się oprzeć i już zamówiłam z neta pierwsze rzeczy dla mojego chłopczyka ;)

Ja przed transferem jako dobra wróżbę kupiłam segregator mamy ginekolog i śpioszki unisexsy i codziennie na nie patrzę [emoji7]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
Do góry