Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No mocniej i inaczej. To że twardnieje to też tak mam kilka razy dziennie!!! Ale dzisiaj w nocy to było jakoś inaczej. Ale mały się rusza więc mam nadzieję że wszystko będzie ok.Hmm, mnie czasami twardnieje i pobolewa, ale nie wyaje mi się, żeb to groźne bylo. Biorę magnez. A ciebie jakoś mocniej bolało??
Kochana mnie juz przed transferem brzuch bolal a potem raczej tez by mnie bolal jakbym nie brala tyle lekowCześć dziewczyny Życzę wam wszystkim udanego dnia
Pierwsza noc z moim kropeczkiem za mną, co trochę się budziłam po lekko czułam brzuch i sprawdzałam czy jeszcze boli
martwi mnie to trochę bo żadna z was nie pisała że od razu na początku ją coś bolało a ja od wczoraj czuje takie jakby ciągniecię na dole.
W takim razie dobrze, że lekarz cię zobaczy. Koniecznie daj znać co powie.No mocniej i inaczej. To że twardnieje to też tak mam kilka razy dziennie!!! Ale dzisiaj w nocy to było jakoś inaczej. Ale mały się rusza więc mam nadzieję że wszystko będzie ok.
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Dam znać po południuW takim razie dobrze, że lekarz cię zobaczy. Koniecznie daj znać co powie.
Najpierw musze sie przypomniec mojej pani, mam nadzieje ze o mnie nie zapomniala Mruch slicznie wyszlas na zdjeciu
To trzymaj się tam ciepło i tak jak pisałam oby to wszystko się wyjaśniło bo to masakra tak byc zawieszonym w próżni...Dziewczynki pisali ze mam byc na 14.40 wiec oby ten dzien jakos zlecial...