hope322
Fanka BB :)
Ja tez trzymam kciukiKochana a Tobie dobrych wiesci z labo!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez trzymam kciukiKochana a Tobie dobrych wiesci z labo!
A moze my tu wszystkie wplacimy tyle ile możemy wam na konto zawsze coś by sie uzbierało co o tym dziewczyny sądzicie ?bez fundacji byśmy dały rade
własnie czytam na pomagam.pl i chyba załoze tam mezowi konto ...musze siasc nad tym jutro i poczytac...bo jesli chodzi o fundacje to jakas masakra jest plik papierow a pozniej odmowa..
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciukiDziewczyny mój dzień.. Ciekawo co mi przyniesie beta po 12 dniach czekania
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
I tego Ci wszystkie życzymyDzień dobry dziewczyny Dziś pierwszy dzień stymulacji. Gonal 225 - kurczę jaka to różnica w porównaniu z 75 jednostkami. Wstrzykuje się i wstrzykuje hahaha... ale lubię gonal w penie i tą mini igiełkę. W ogóle nie czuję nawet wkłucia i sama sobie je bez problemu robię. Mam jednak nadzieję że to dobra stymulacja i ostatnia kilka może kilkanaście zastrzyków gonalu a potem już tylko piękne jajka, cudne zbiory, rewelacyjne zapłodnienie, fantastyczne dzielenie komórek, idealny transfer, boska beta i za 9 miesięcy cud. Tego się będę trzymać!!!
no własnie widziałam musze wszystko poczytac opisac i załozyc...Na portalu sie pomaga i pomagamy pl. Musisz tylko opisac wasza historie i cel zbierania pieniazkow. Poczytaj naprawde warto
kocham czekolade <3A lubisz czekoladę? Mus czekoladowy? Jeśli tak to polecam: awokado dojrzałe +3 łyżki kakao naturalne, blender lub widelec i ugniatać na gładko. Można dodać też miód dla słodkości i szczyptę soli.
jak tylko załoze to dam znac... dziekuje za porady nawet nie wiedziałam o tym portalu... super ze mi to napisałyscie.. no do tej pory strasznie zawiedlismy sie na ludziach stad nie liczylismy na taki odzew..Asia juz ci mowilam zalur zbiorke na portalu sie pomaga naprawde mnustwo kudzi zbiera tam pieniadze na rozne cele na zagramaniczne terapie dzieci i doroslych. Jest tez pare par ktore zbieraja nawet na ivf takze uwazam ze warto. Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak wielu ludzi chce pomoc a dla was bylaby to nadzieja na lepsze leczenie
Asiu powodzenia dzisiajJeszcze nie wiem bo dr miala dzis zawalony grafik - kazala sie przypomniec rano i ma pokombinowac gdzie mnie wcisnac.
oj tak to przykre bardzo .. ale moze los sie usmiechnie w koncu do nas.. fajnie miec wsparcie z waszej strony nawet nie wiecie ile dodałyscie mi siłyTak to jest kochana ze obcy szybciej ci pomoze niz ktos bliski
trzymam mocno kciukiKciuki zaciśnięte za betę do nieba