reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A moze my tu wszystkie wplacimy tyle ile możemy wam na konto zawsze coś by sie uzbierało co o tym dziewczyny sądzicie ?bez fundacji byśmy dały rade

własnie czytam na pomagam.pl i chyba załoze tam mezowi konto ...musze siasc nad tym jutro i poczytac...bo jesli chodzi o fundacje to jakas masakra jest plik papierow a pozniej odmowa..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez pomogę ale tylko przez sprawdzona stronę a nie na kontro prywatne. Niestety słyszałam bardzo przykre historie ,ze ktos sie podszywał pod osoby chore a nawet ostatnio było głośno o jakimś chlopczyku( np u Katarzyny zielinskiej na instagramie) którego rodzice zbierali pieniądze, zdjecia biedaczka... okazało sie ze on nie istnieje ktoś wymyślił sobie biznes... [emoji15]..... ach straszne to ale niestety prawdiwe.

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Dzień dobry dziewczyny :) Dziś pierwszy dzień stymulacji. Gonal 225 - kurczę jaka to różnica w porównaniu z 75 jednostkami. Wstrzykuje się i wstrzykuje hahaha... ale lubię gonal w penie i tą mini igiełkę. W ogóle nie czuję nawet wkłucia i sama sobie je bez problemu robię. Mam jednak nadzieję że to dobra stymulacja i ostatnia kilka może kilkanaście zastrzyków gonalu a potem już tylko piękne jajka, cudne zbiory, rewelacyjne zapłodnienie, fantastyczne dzielenie komórek, idealny transfer, boska beta i za 9 miesięcy cud. Tego się będę trzymać!!!
I tego Ci wszystkie życzymy :)

Asia juz ci mowilam zalur zbiorke na portalu sie pomaga naprawde mnustwo kudzi zbiera tam pieniadze na rozne cele na zagramaniczne terapie dzieci i doroslych. Jest tez pare par ktore zbieraja nawet na ivf takze uwazam ze warto. Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak wielu ludzi chce pomoc a dla was bylaby to nadzieja na lepsze leczenie
jak tylko załoze to dam znac... dziekuje za porady :) nawet nie wiedziałam o tym portalu... super ze mi to napisałyscie.. no do tej pory strasznie zawiedlismy sie na ludziach stad nie liczylismy na taki odzew..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry