reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny :) Życzę wam wszystkim udanego dnia :)
Pierwsza noc z moim kropeczkiem za mną, co trochę się budziłam po lekko czułam brzuch i sprawdzałam czy jeszcze boli :p
martwi mnie to trochę bo żadna z was nie pisała że od razu na początku ją coś bolało a ja od wczoraj czuje takie jakby ciągniecię na dole.

@dżoasia powodzenia dziś na wizycie i dawaj znaka co i jak!!!! Oby dziś wszystko się wyjaśniło.
@goffa13 przytul mocno dzieciątko i nie puszczaj przez 9 miesięcy...
A każdej z Was milego dnia!!!

Ja dziś po południu lecę na wizytę... Cała noc bolało mnie podbrzusze więc dobrze że dziś wizyta!!!

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Hmm, mnie czasami twardnieje i pobolewa, ale nie wyaje mi się, żeb to groźne bylo. Biorę magnez. A ciebie jakoś mocniej bolało??

Ja tez pomogę ale tylko przez sprawdzona stronę a nie na kontro prywatne. Niestety słyszałam bardzo przykre historie ,ze ktos sie podszywał pod osoby chore a nawet ostatnio było głośno o jakimś chlopczyku( np u Katarzyny zielinskiej na instagramie) którego rodzice zbierali pieniądze, zdjecia biedaczka... okazało sie ze on nie istnieje ktoś wymyślił sobie biznes... [emoji15]..... ach straszne to ale niestety prawdiwe.

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
no spokojnie ...nie zamierzam nikogo oszukiwac ...załoze konto na portalu.. a pozniej jesli ktoras bedzie miała watpliwosci moge wysłac medyczne opisy ale po niemiecku niestety ...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, położna mówiła, że pora dnia nie ma znaczenia byle zawsze o tej samej porze więc codziennie o 5:00 rano robię żeby potem już się nie stresować że coś mi wypadło i nie będę miała możliwości zrobienia o odpowiedniej porze.

Tak, działanie zawsze powoduje że mi psycha się poprawia jakoś. Poza tym nie ma co się załamywać w końcu moje AMH może i spadło ale jest w normie przecież.
Super MoKa, że troche pozytywnej energii w ciebie wstąpiło :):) Jak się działa od razu słońce świeci mocniej :)

reklama
Cześć dziewczyny :) Życzę wam wszystkim udanego dnia :)
Pierwsza noc z moim kropeczkiem za mną, co trochę się budziłam po lekko czułam brzuch i sprawdzałam czy jeszcze boli :p
martwi mnie to trochę bo żadna z was nie pisała że od razu na początku ją coś bolało a ja od wczoraj czuje takie jakby ciągniecię na dole.
Ciągnięcie jest ok, bo to chyba nie ból??
Na ciągnienie mozna nospę, ale to już pisałyśmy. Mięśnie muszą się troche rozluźnić :)

Do góry