Trzymam kciuki żeby wszystko poszło szybko i żebyś mogła zacząć walkę od nowa[emoji9] [emoji9]Dziewczynki pisali ze mam byc na 14.40 wiec oby ten dzien jakos zlecial...
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki żeby wszystko poszło szybko i żebyś mogła zacząć walkę od nowa[emoji9] [emoji9]Dziewczynki pisali ze mam byc na 14.40 wiec oby ten dzien jakos zlecial...
Ja zawsze brałam wieczorem zastrzyki stymulujące i wiem, że większość dziewczyn tak samo. Później jak włączyłam orgalutran to jego zawsze rano a resztę wieczorem. Tak koło 22 nawet.Tak, położna mówiła, że pora dnia nie ma znaczenia byle zawsze o tej samej porze więc codziennie o 5:00 rano robię żeby potem już się nie stresować że coś mi wypadło i nie będę miała możliwości zrobienia o odpowiedniej porze.
Tak, działanie zawsze powoduje że mi psycha się poprawia jakoś. Poza tym nie ma co się załamywać w końcu moje AMH może i spadło ale jest w normie przecież.
Powodzenia, oby wszystko się wyjaśniło.Dziewczynki pisali ze mam byc na 14.40 wiec oby ten dzien jakos zlecial...
Tak, tak. Życzę Ci abyś się po nich dobrze czuła. Mi lekarz mówił żeby na wieczór bo się przesypia wszystkie skutki uboczneTak, położna mówiła, że pora dnia nie ma znaczenia byle zawsze o tej samej porze więc codziennie o 5:00 rano robię żeby potem już się nie stresować że coś mi wypadło i nie będę miała możliwości zrobienia o odpowiedniej porze.
Tak, działanie zawsze powoduje że mi psycha się poprawia jakoś. Poza tym nie ma co się załamywać w końcu moje AMH może i spadło ale jest w normie przecież.
Powodzenia kochanaDziewczyny mój dzień.. Ciekawo co mi przyniesie beta po 12 dniach czekania
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Bez zmian. Mieszkamy osobno i raczej na pewno będzie Rozwód. Teraz tylko maluch się dla mnie liczyWstydliwy ten chłopczyk a jak relacje z M ?
Dziewczynki kciuki za dzisiaj. To wasz dzień@Joko86 przyjemnego podglądania i samych cudownych wieści
@goffa13 to jest Twój dzień!! Przytul kropka i nie puszczaj przez najbliższe 9 miesięcy
@Szczescie1986 bety aż do nieba!
@dżoasia powodzenia na wizycie! Niech się już wszystko dziś wyjaśni
A mi mowili zeby robic codziennie miedzy 6 a 10 takze ja robie o 6 rano :-)Tak, położna mówiła, że pora dnia nie ma znaczenia byle zawsze o tej samej porze więc codziennie o 5:00 rano robię żeby potem już się nie stresować że coś mi wypadło i nie będę miała możliwości zrobienia o odpowiedniej porze.
Nie czułaś się złe? Bo ja jak ostatni zastrzyk miałam zrobić o 12 to kilka godzin chodziłam taka „wystrzelona”. Po 4 godzinach wróciłam do normyA mi mowili zeby robic codziennie miedzy 6 a 10 takze ja robie o 6 rano :-)
To trzymamy kciuki i czkamy na wiesci! Trzymaj sie dzielnie!Dziewczynki pisali ze mam byc na 14.40 wiec oby ten dzien jakos zlecial...