reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Na początku mnie bardzo piersi bolały, z czasem to minie :) ale się cieszę że Wam się udało :)
Co do imienia hmm... :) mąż chce Ania :) i chyba tak zostanie, ale mam jeszcze 2 mce i wszystko się może zmienic :)

Hihi Ania jest super to moje pierwsze imie [emoji12]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Tylko u mnie ten spadek jest drastyczny :(
faktycznie dziwne, że aż tak sadło, ciekawe czemu, albo coś może faktycznie popsuli przy tej operacji albo może jakaś pomyłka? Ja żałuję, że przed laparoskopią nie zbadałam, ale po tym jak mi wtedy dr zrobiła dosłownie sitko z jajniorków (ponad 30 nakłuć w jednym) mam jeszcze ponad 5,2 (chyba, że też po stymulacji jakoś spadło ale nie badałam)

Kochane ja już jestem w domku ;)
Nie mogę uwierzyć że nasze maleństwo już jest ze mną:):):)Jestem bardzo szczęśliwa:):)
Niestety przez pogode głowa strasznie mnie boli i nie mam siły się tak mocno cieszyć.
Zaczynam teraz 10 dniowy stres :errr:
Już pierwszy przeżyłam po strasznie dużo wydzieliny ze mnie wyleciało ale to chyba niemożliwe że już by coś złego się stało? Pani dr płukała mi pochwe przed transferem jakimś płynem bo miałam dużo luteiny w środku to może ten płyn ?
Trzymam kciuki, zebh maluszek z Toba zostal na 9 miesiecy ✊

Hmm a mi mowili ze jesli 2 zastrzyki to jeden z jednej drugi z drugiej strony i nastepnego dnia na odwrot a jesli 3 to chociaz pol godziny odstepu
no to ja już nie wiem... jak pytałam, czy brać je naraz czy np jedne rano a reszte wieczorem ,to mówili właśnie żeby robić od razu i najlepiej jeden obok drugiego (w sensie w jedną str brzucha) żeby drugą strone mieć na kolejny dzień... (na rezultaty i samopoczucie nie narzekam :))

dziewczyny przyszły wyniki mojego meza... jestem zdruzgotana .. chemia nie działa marker nowotworowy znow jest bardzo wysoki ..znow moze robic nowe przerzuty na inne organy :( powoli brak mi sił i nadzieji ze kiedys moze byc dobrze...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry