reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Niestety nie bo to tylko położna z informacją od lekarza dzwoniła. Dobrze że zdecydowaliśmy sprawdzić jeszcze raz to AMH ale mnie wynik załamał tak się cieszyłam że mam fajne AMH a to oznacza coraz mniej czasu na dzieci a zawsze marzyliśmy choć o dwójce :( w piątek będę u lekarza to dopytam jak to mogło się stać.

Tak mam krótki. Od jutra kłujemy brzuchol a w piątek już wizyta kontrolna. Lekarz powiedział że najpierw musimy się skupić by jajek było dużo i by były idealne a potem będziemy myśleć o reszcie. Przeraża mnie tak mała rezerwa jajnikowa :(

Wiem że nie da się jej zwiększyć a da się jakoś utrzymać choć taką?
Moka ja mam AMH 0,7 za pierwszym razem miałam 3 dojrzałe komórki, za drugim 6 z czego 2 zabrałam ze sobą i 2 zarodki zamrozilismy
Na pewno lekarz zwiększy Ci dawki, więc głowa do góry, będzie dobrze :-D

reklama
Nie ma. Ale odp mi ze liczy się tylko pobyt w szpitalu spowodowany choroba a ciąża i wszystko co z nią związane nie jest według nich choroba. Wysłali mi nawet definicje choroby haha trudno ale mam nadzieję że za urodzenie dziecka mi zapłacą :)
Zaplaca o ile nie bedzie wpisu o ivf ;)
Co do tej choroby tez bym poczytala :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie wiem czy wiesz ale konie nie są wiatropylne ;) a od ogierów trzymam je z daleka! Sex to tylko z wałachami :-D
Oj, ze ty ja z daleka trzymasz..
Wiesz zobaczysz jak corke bedziesz miala. Mij tata sprawdzal czy kaloryfery na pewno grzeja jak chlopak do mnie orzychpdzil kiedy mialam 17 lat :d

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry