reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

jutro się coś okaże bo idę na tą ostatnią betę... w ogóle przez to wszystko nie dość, że śni mi ię, coś z forum to wczoraj mi się śniło, że beta w końcu spadła i poczułam taką ulgę...
Nawet nie wiem co Ci pisać... czego życzyć, przyrost był,ale chyba trochę przy mały. Musisz być silna i myśleć pozytywnie! Jutro beta, a wizyta w środę u tej Twojej dr??

reklama
A to spoko bo chłodzenie to głównie na ruchliwość
Mnie mówili że jak chce oddać na dawstwo to min 6 kolejnych nadprogramowo - może to zależy od kliniki. Dopytaj u siebie!
Ty to się nie stresuj o mnie! Twarda baba jestem!! Chociaż wczoraj koń mi prawie żebra połamał...
Ojj tak niesamowite!! Jestem już mega z Wami zżyta a dzień bez forum to dzień stracony!!
A mi mówiła,że jak dla siebie to mrozić więcej niż kilka sztuk,bo się kiepsko rozmrażają, a jak chce oddać to nawet jedna mogę... także to zdecydowanie od kliniki zależy :-)
oj masz się z tymi koniami :p masz kogoś na zastępstwo po transferze?

czesc, no walcze o dostep do forum bo moja jak waleczna kocica nie chce sie Wami dzielic[emoji6]
ja jade teraz na nowych dropsach ale od 2 dni tak mi watroba daje popalic ze chyba znow mi to odstawia ze wzgledu na wysokie skutki uboczne...
tak czy siak trzeba walczyc dla maluszka bo chyba sie nie dam temu dziadowi[emoji57] [emoji87]

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nic mu sie nie dawaj!!!

Wspieramy nie tylko twoją żonę, ale i ciepło o tobie myślimy - silni jesteście oboje i tak trzymajcie :)

Kupiłam na szybko jakąś neofuraginę, mam nadzieję że szybko pomoże bo masakra. Martwi mnie najbardziej że ten mocz jest tak mega intensywnie żółty. Boże oby nic mi się nie przyplątało co by opóźniło stymulację
a to nie po tych tabletkach? bralas je juz? bo po furaginie wlasnie tak mocz wyglada, to znaczy ze juz zaczely dzialac

A mi mówiła,że jak dla siebie to mrozić więcej niż kilka sztuk,bo się kiepsko rozmrażają, a jak chce oddać to nawet jedna mogę... także to zdecydowanie od kliniki zależy :-)
oj masz się z tymi koniami :p masz kogoś na zastępstwo po transferze?
u mnie też można było nawet 1 oddać, a jeśli było by 6 lub więcej to mieli jakoś oddać ok 2tys zł z procedury

WOW, jak na słabą jakość nasienia to ładny wynik :) Oby do 2 blastek ;p
Oby oby... Jak będzie z tego dziewczynka to będzie miracle! :-D przynajmniej dla mnie, bo M się pewnie nie zgodzi :rofl2:
Oj dziś Was nie nadrobię. Cały dzień jechałam dziś na pełnych obrotach i dopiero usiadłam.
Z M już super! Napisałam mu monolog - czasami lepiej coś mi napisać niż mówić bo wtedy od razu płacze. Napisałam jakie to wszystko dla mnie trudne, jeszcze że przez te humory mam nastroje itp. no i że bez niego nie dam rady, że go potrzebuję no i od razu jest lepiej. Przytula, mówi że kocha no i w ogóle wszystko wróciło do normy :)
Jutro wizyta u lekarza trzymajcie błagam kciuki! No i jeszcze kurde chyba pęcherz mi się przeziębił. Nie wiem jakim cudem jak kwitłam w domu dwa tygodnie ale od kilku dni piecze mnie głównie w nocy niemiłosiernie i chodzę do kibelka co 5 minut na trzy kropelki. Nie wiem jak to wyleczyć szybko :(
Super, że z mężem doszliście już do porozumienia ;) kciuki za jutro już zaciśnięte :-D

reklama
Do góry