reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Oj dziś Was nie nadrobię. Cały dzień jechałam dziś na pełnych obrotach i dopiero usiadłam.
Z M już super! Napisałam mu monolog - czasami lepiej coś mi napisać niż mówić bo wtedy od razu płacze. Napisałam jakie to wszystko dla mnie trudne, jeszcze że przez te humory mam nastroje itp. no i że bez niego nie dam rady, że go potrzebuję no i od razu jest lepiej. Przytula, mówi że kocha no i w ogóle wszystko wróciło do normy :)
Jutro wizyta u lekarza trzymajcie błagam kciuki! No i jeszcze kurde chyba pęcherz mi się przeziębił. Nie wiem jakim cudem jak kwitłam w domu dwa tygodnie ale od kilku dni piecze mnie głównie w nocy niemiłosiernie i chodzę do kibelka co 5 minut na trzy kropelki. Nie wiem jak to wyleczyć szybko :(
Najlepiej furagina 3xdzienie 2 tabletki, dodatkowo termofor miedzy nogi zeby rozgrzac to troche zlagodzi bol i parcie na pecherz, jak nie ma termofora to butelka z goraca woda

reklama
jutro się coś okaże bo idę na tą ostatnią betę... w ogóle przez to wszystko nie dość, że śni mi ię, coś z forum to wczoraj mi się śniło, że beta w końcu spadła i poczułam taką ulgę...
to trzymam kciuki ... a noz widelec sie uda :)

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj Kejti.
9 to niezły wynik :) Teraz będą się liczyc przyrosty. W sumie niewiele możesz teraz zrobić - brać leki, nie przemęczać się, nie stresować, mówić do brzuszka, że już go kochasz :)
Dzieki dziewczyny kochane jesteście...Jutro idę zrobić ponowne badania bo nie wytrzymam do środy...tym bardziej ze dziwnie niska jest Pozdrawiam i Dzieki za wsparcie...

Czy ty uderzylas w moja strone? Bo mnie tez wkurwia jak ja staram sie zalagodzic sytuacje i jeszcze mi ktos dopiepszy.

Jestes na forum wiec licz sie z tym ze ktos ci cos napisze. A ze jest to forum na ktorym sie wspieramy i sobie RADZIMY to to wlasnie dostalas - ktos cie przed czyms przestrzegl. Mozesz napisac w innym tonie, ze spoko wiesz co robisz, nie raz bylas na L4 znasz zagrozenia i koniec tematu. Rozumiem ze chcesz porad tylko w sprawie ivf. Jesli tak - to nie poruszaj innych tematow.

I jak dla mnie nikt nikogo nie chcial podpieprzac. Nie kumam skad ten wybuch.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie nie uderzyłam do Ciebie i tak jak pisałam nie potrzebuje porad związanych z L4 tyle w temacie

Wiesz u nas jest taki paradoks ze badabia minimalnie sie poprawily teraz a od kwietnia nie bral zadnych witamin,i normalnie zyl w sensie jak byly imprezy to nawet pil normalnie alkohol. Fakt,ze papierosow nie pali. Takze chyba juz go nie bede katowac. Pani dr powiedziala ze najwazniejsze ze plemniory sa ruchliwe,a z reszta powinni dac rade oni. A to cudnie ze sie rozmrozili,mnie namawiaja na dawstwo gdyby bylo ponad 6 bo podono komórki jajowe gorzej sie rozmrazaja... rety stresuje sie Twoimi informacjami prawie jak swoimi:-) niesamowite jest to forum ;-)
A to spoko bo chłodzenie to głównie na ruchliwość
Mnie mówili że jak chce oddać na dawstwo to min 6 kolejnych nadprogramowo - może to zależy od kliniki. Dopytaj u siebie!
Ty to się nie stresuj o mnie! Twarda baba jestem!! Chociaż wczoraj koń mi prawie żebra połamał...
Ojj tak niesamowite!! Jestem już mega z Wami zżyta a dzień bez forum to dzień stracony!!

Oj dziś Was nie nadrobię. Cały dzień jechałam dziś na pełnych obrotach i dopiero usiadłam.
Z M już super! Napisałam mu monolog - czasami lepiej coś mi napisać niż mówić bo wtedy od razu płacze. Napisałam jakie to wszystko dla mnie trudne, jeszcze że przez te humory mam nastroje itp. no i że bez niego nie dam rady, że go potrzebuję no i od razu jest lepiej. Przytula, mówi że kocha no i w ogóle wszystko wróciło do normy :)
Jutro wizyta u lekarza trzymajcie błagam kciuki! No i jeszcze kurde chyba pęcherz mi się przeziębił. Nie wiem jakim cudem jak kwitłam w domu dwa tygodnie ale od kilku dni piecze mnie głównie w nocy niemiłosiernie i chodzę do kibelka co 5 minut na trzy kropelki. Nie wiem jak to wyleczyć szybko :(
TERMOFOR MIEDZY NOGI I FURAGINA, CHYBA ZE NIE MASZ TO BEZ RECEPTY UROFURAGINUM , CHYBA TAK TO SIE NAZYWA JEST BEZ RECEPTY

reklama
sorki , duze litery mi sie niechcacy wlaczyly

Do góry