reklama
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Ja cały czas liczę na Ciebie :-)))Na mnie najlepiej działa jak znowu mam jakąś przymusową przerwę - wybieram sobie "ofiarę" i mocno kibicuję, wtedy mi czas szybciej leci Np w sierpniu czekałam na @Evelin83 i po jej pozytywnej becie do mojego transferu było juz tuż tuż Teraz czekam na @gosia321 bo pewnie w jednym czasie będziemy znowu podchodzić... A po drodze październikowe procedury/wizyty/transfery, niedługo @zylwia idzie do nowej kliniki, @anett96 też pewnie wyrobi się na początek listopada z procedurą, więc mam nadzieję, że i mi z wami szybko zleci
Żurawit albo urosept. A najlepiej furagina. I duuuuuuuuuużo wody.Oj dziś Was nie nadrobię. Cały dzień jechałam dziś na pełnych obrotach i dopiero usiadłam.
Z M już super! Napisałam mu monolog - czasami lepiej coś mi napisać niż mówić bo wtedy od razu płacze. Napisałam jakie to wszystko dla mnie trudne, jeszcze że przez te humory mam nastroje itp. no i że bez niego nie dam rady, że go potrzebuję no i od razu jest lepiej. Przytula, mówi że kocha no i w ogóle wszystko wróciło do normy
Jutro wizyta u lekarza trzymajcie błagam kciuki! No i jeszcze kurde chyba pęcherz mi się przeziębił. Nie wiem jakim cudem jak kwitłam w domu dwa tygodnie ale od kilku dni piecze mnie głównie w nocy niemiłosiernie i chodzę do kibelka co 5 minut na trzy kropelki. Nie wiem jak to wyleczyć szybko
gooossia17
Będę trzymać kciuki. Zapytaj lekarza ob na pewno coś zaradziOj dziś Was nie nadrobię. Cały dzień jechałam dziś na pełnych obrotach i dopiero usiadłam.
Z M już super! Napisałam mu monolog - czasami lepiej coś mi napisać niż mówić bo wtedy od razu płacze. Napisałam jakie to wszystko dla mnie trudne, jeszcze że przez te humory mam nastroje itp. no i że bez niego nie dam rady, że go potrzebuję no i od razu jest lepiej. Przytula, mówi że kocha no i w ogóle wszystko wróciło do normy
Jutro wizyta u lekarza trzymajcie błagam kciuki! No i jeszcze kurde chyba pęcherz mi się przeziębił. Nie wiem jakim cudem jak kwitłam w domu dwa tygodnie ale od kilku dni piecze mnie głównie w nocy niemiłosiernie i chodzę do kibelka co 5 minut na trzy kropelki. Nie wiem jak to wyleczyć szybko
M@gda
Moderatorka
Szczęście, nikt nie mówił, że będzie łatwo niestety. Przykro mi, że masz gorszy okres. do bety myśl pozytywnie (lub przynajmniej nie wmawiaj sobie, że się nie udało).Fajnie się was czyta.
..Tylko ja już jestem zniesmaczona tym wszystkim
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli nie daj boże będzie negatywna, może trzeba odpocząć i zrewidować plan, jeśli nie dajesz rady. Może jakaś przerwa?
dżoasia
jutro się coś okaże bo idę na tą ostatnią betę... w ogóle przez to wszystko nie dość, że śni mi ię, coś z forum to wczoraj mi się śniło, że beta w końcu spadła i poczułam taką ulgę...Ja cały czas liczę na Ciebie :-)))
Szczescie1986
Wiem że nikt i wiem,że każdy może mnie pocieszyć. Ale powiem wam,że już się pogodzilam że będzie negatywny test. Więc rozpaczy takiej dużej nie będzie jak ostatnioKurczaczki... Nikt nie zagwarantuje ci, że się uda, ale możemy trzymać za ciebie kciuki.
Szczescie1986
O Boże już 2 rokSzczęście, nikt nie mówił, że będzie łatwo niestety. Przykro mi, że masz gorszy okres. do bety myśl pozytywnie (lub przynajmniej nie wmawiaj sobie, że się nie udało).
Jeśli nie daj boże będzie negatywna, może trzeba odpocząć i zrewidować plan, jeśli nie dajesz rady. Może jakaś przerwa?
M@gda
Moderatorka
SuperaśnieByłam po L4 u mojego gin i zobaczyliśmy malutki pęcherzyk 6 mm 13 dpt [emoji847]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
reklama
Podziel się: