reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

dżoasia mam tak samo, ciesze sie ale to dlatego ze kolejny dzien minal i jestem dzien blizej zeby przytulic mojego bobaska. i tez nie moge sie doczekac zastrzykow , ja biore o 22, a pamietam ze po pierwszej nieudanej probie brakowalo mi tych zastrzykow, dodam ze wczesniej sie balam :) taki ten los przewrotny
Tez miałam takie podejście coraz bliżej celu.

reklama
niee :( i nie wiem czy to nie jest u mnie tym problemem, ale teraz będę o nie walczyc. A skoro juz przy tym temacie jesteśmy - dziewczyny czy acard też rozrzedza krew? Coś mi się obiło o uszy, że on jest bez recepty?? Bo jak mi doktorek nie zapisze heparyny to się będę sama leczyć :p

Tak, rozrzedza krew , jest bez recepty i kosztuje grosze (nie pamiętam dokładnie ale chyba 5zl nie przekracza).

a ona nie miała na myśli heparyny (nie pamiętam)? ale te do stymulacji chyba tylko w brzuch się powinno (tak na chłopski rozum... - im bliżej jajników to chyba lepiej :D)
prolutex tez w uda mozna, ale wiadomo ze najlepiej oba w brzuch. ja wkrotce juz nie bede miala miejsca na brzuchu wiec na jakis czas bede muusiala przerzucic sie na uda, no chyba ze po 11 lekarz mi juz odstawi leki

dzieki wielkie[emoji4]
mam ciagle nadzieje pomimo tego ze co chwile dowiaduje sie o kolejnych smutnych niespodziankach...ale co poczac[emoji87]
Gdyby nie moja Zoncia i chec zobaczenia maluszka bym sie poddal, troche mi bylo przykro ze za 1wszym razem sie nie udalo. Widze jednak ze nie jest to tak latwo dlatego wspolnie z moja lubą za wszystkie kobitki trzymamy kciuki[emoji7] [emoji6] [emoji5] [emoji5] [emoji110]

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
I my za was mocno trzymiemy kciukasy :):):)

No to życzę cierpliwości ale nie ma sie co martwić, jak nic Cię nie boli, nie ma plamien to dzidzia spokojnie sobie rośnie a zobaczysz juz ja jak bedzie miala serce jak dzwon [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
To bedzie juz 8tc+1 lub 2 :p Patrze na te Twoje usg i mysle, ze moje pewnie tez podobnie by wygladalo, bo nasze malenstwa sa w tym samym wieku ;)

9 mroziłam. Teraz wszystkie 6 rozmrozilo się bez problemu !! To sobie razem poczekamy :-D trzymam kciuki za dogodne jajka:-) :)
A tak swoją drogą może niech Twój mąż przez te dwa tyg zadba też o swoje jajka? :laugh2: chociaż te plastry chłodzące? Na pewno nie zaszkodzi a może pomoże? :tak:
Wiesz u nas jest taki paradoks ze badabia minimalnie sie poprawily teraz a od kwietnia nie bral zadnych witamin,i normalnie zyl w sensie jak byly imprezy to nawet pil normalnie alkohol. Fakt,ze papierosow nie pali. Takze chyba juz go nie bede katowac. Pani dr powiedziala ze najwazniejsze ze plemniory sa ruchliwe,a z reszta powinni dac rade oni. A to cudnie ze sie rozmrozili,mnie namawiaja na dawstwo gdyby bylo ponad 6 bo podono komórki jajowe gorzej sie rozmrazaja... rety stresuje sie Twoimi informacjami prawie jak swoimi:-) niesamowite jest to forum ;-)

reklama
niee :( i nie wiem czy to nie jest u mnie tym problemem, ale teraz będę o nie walczyc. A skoro juz przy tym temacie jesteśmy - dziewczyny czy acard też rozrzedza krew? Coś mi się obiło o uszy, że on jest bez recepty?? Bo jak mi doktorek nie zapisze heparyny to się będę sama leczyć :p
Ehe :) i ehe:) Czyli tak rozrzedza krew i jest bez recepty. :)

Do góry