reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

mnie nic nie bolało, a jak miałam ovaleap w penie to były takie super igły, że nawet nie czułam ukłucia :) najgorzej jak ostatnio mialam prolutex (progesteron) to dziad dawał popalić
Mi cetrotide zostawił siniaki na brzuchu :oo2: ale już poznikały. Mnie bolały z gonapeptylu zastrzyki. Wczoraj musiałam zrobić i nic się nie zmieniło :no2:

reklama
O matulu... Ja jak miałam gonapeptyl czy pregnyl raz w miesiącu sobie podać to mnie miejsce zastrzyku potem bolało dwa dni. Gdzie tu na brzuchu znaleźć tyle miejsc do kłucia? Chyba dookoła i na tyłku...
zresztą kochana jak będziesz robić naraz te zastrzyki to najlepiej je robic po tej samej stronie brzucha i blisko siebie, na drugi dzień zmiana strony i wtedy będzie cierpiała połowa brzucha i co drugi dzien ;)

Byłam po L4 u mojego gin i zobaczyliśmy malutki pęcherzyk 6 mm 13 dpt [emoji847]

1506959622-aaaaaa.jpeg

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Aaaa.pięknie. teraz juz wszystko bedzie dobrze, zobaczysz :-)) Gratuluję!

Tyle to wiem [emoji3] ale co to oznacza i co mam z tym robić? Chyba będę jutro dzwonić do lekarza bo lada dzień zaczynam sztucznym do crio.

Najlepiej zebys ja zbiła . Oprócz leków , które Ci dziewczyny wypisały to jeszcze sok z buraków dołącz i bedzie git [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
Asia a miałaś po punkcji leki przeciw zakrzepowe?
niee :( i nie wiem czy to nie jest u mnie tym problemem, ale teraz będę o nie walczyc. A skoro juz przy tym temacie jesteśmy - dziewczyny czy acard też rozrzedza krew? Coś mi się obiło o uszy, że on jest bez recepty?? Bo jak mi doktorek nie zapisze heparyny to się będę sama leczyć :p

Do góry