reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Aduś - wielkie gratulacje :-) Ależ nas tą betą mile zaskoczyłaś :tak::tak::tak: Piękny wynik - kolejne bliźniaki jak nic się szykują:-)

Katee
- bardzo mi przykro,naprawdę :-:)-:)-(. Tak się dzień radośnie zaczął i myślałam,że do końca będą już tylko same pozytywne wiadomości. Ciężko pocieszyć drugą osobę w takiej chwili,bo żadne słowa nie ukoją bólu. Przytulam Cię mocno w swoich myślach.

reklama
Dziewczynki dzięki za ciepłe słowa :)
Dzwonił lekarz, mam odpoczac 2-3 miesiace i przyjechac na krótki protokół w 2-3 cyklu. Może wiecie ile trwa ten krótki protokół i czy muszę być na miejscu w klinice?

wiecie co wzielam wczesnije 4 tabletki dopochwowo progesteornu i dwie pozniej troche doustnie i kurcze scielo mnie tak w pare minut ze szok _:( to moze byc przez progesteron ?

Katee, krotki protokol to w ciagu 14 dni sie zamyka. (to teoria, bo ja mialam dlugi). Odpocznij i zregeneruj teraz organizm i sily.
Mnie zostaly 4 mrozaczki.

My z Joweg faktycznie razem w listopadzie i teraz w maju zaliczylysmy porazke :(

Joweg, Aniołeczek, Katee- bardzo mi przykro, tulę mocno i życzę sił do dalszej walki.....

Agapl- qrcze Tobie nawet nie wiem co napisać:zawstydzona/y:, przecież miało być tak pięknie i do przodu!!!!!!Tulę Cię bardzo mocno!!!!!!

Joweg- ja jeszcze mam nadzieje, ze ta beta Ci podskoczy tak jak w przypadku Adus.
Jeśli jednak nie to kochana nie zalamuj sie i myśl pozytywnie bo jesteś bardzo młoda, macie z mężem dobre wyniki i macie jeszcze dużo czasu. A ja mam coś przeczucie , ze niedługo nam na forum napiszesz ze udało sie naturalnie . Takich przypadków jest pełno tylko musicie postarać sie jakoś odciąć myśli o planowaniu dzidzi , wybrać sobie jakis inny cel, wyjechać na urlop i zrelaksować sie i kto wie moze u Was to kwestia blokady w psychice... Trzymam kciuki.

lola216- naturalnie nie mamy szans :(brak plemnikow :(

naprawde myslisz ze mam jeszcze szanse ? z takim progesteronem i esradiolem ? niechce se robic znowu nadziei, w piatek bedzie wiadomo :)

jutro rano ide na ta hcg, w piatek wezme wyniki a we wtorek sypne im w klinice :bo ostatecznie ostania bete mam robic we wtorek

Ostatnia edycja:
jejku dobre wiesci ze zlymi sie przeplataja dzis...kurde...
joweg,katee....bardzo mi przykro moje kochane...trzymajcie sie dalej mocno i pokazcie, ze jestescie silne babki i sie nie poddajecie!!:tak: buziakuje do was i sciskam mocno :*
Adus...kochanie tobie z kolei gratuluje z calego serca, jestes normalnie jedyna mila wiadomoscia dzis! gratuluje, przetrwalas wszystkie niepowodzenia to teraz musi byc juz dobrze i ja w to wierze!!:tak:
Jo.M. jak tam sie czujesz po IUI? wszystko gra i buczy? kiedy testujesz? ja juz &&&&&&&:tak:

jejusku ja jutro wizyta, po takich wiadomosciach dzis to az boje sie jechac...ale musze dac rade, za daleko zaszlam, zeby teraz sie glupio poddawac..!

reklama
miliaa - ty nawet tak nie pisz, nie wolno sie poddawać.

sylha - właśnie wczoraj się zastanawiałam co u was bo dawno nie zaglądałaś. Jak się czujecie?? Anioleczkowa jeszcze nie testowala

Do góry