reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

last time tak tak wyginam śmiało ciało hihi
Trzymam kciuki za Twoją pozytywną betę.
Czytam Was codziennie, to ja tu będę podglądąć Wasze pozytywne wyniki:tak:
Na razie zmykam-zajrzę pózniej-papa

reklama
Last time ja najbliższe USG będę miała we wtorek,więc nie wiem co u maluchów się dzieje. Bardzo bym chciała,żeby nadal były 2:tak: ostatni raz byłam u lekarza 2 tyg. temu! A czuję się średnio na jeża, mam okropne mdłości-bez wymiotów, pobolewa mnie brzuszek i zmęczona jestem. Lubię czytać Twoje kawały,wtedy od razu lepiej się czuję;-)
Magdusia31 to cudownie,że dobrze się czujesz!!Ja już nie mogę się doczekać II trymestru, podobno wtedy przechodzą wszystkie dolegliwości..

magdusia , gieniek - dzięki bardzo za odpowiedź

gieniek - to ja mam podobnie , jak Ty miałaś tylko tyle że encortonu mi nie kazała brać , ale chyba mam jeszcze w domu to też zacznę brać. A pamiętasz jaką dawkę brałaś.

magdusia - ja niestety nie dostałam clo bo już rok temu brałam przez ok. 6 miesięcy do kolekcji komórek i lekarka nie chce mi już go podawać ze względu na ryzyko raka.
Też kochana mam nadzieję , że w końcu mi się uda jak nie tak to inaczej muszę próbować - nie ma innego wyjścia.
U Ciebie już 25 tc , powiem szczerze , że Twoja ciąża jest dla mnie wyjątkowa bo tak samo miałyśmy punkcję i transfer , tylko jak wiadomo mnie się nie udało.
Pozdrawiam

gienek - wczoraj odpuściłam sobie dowcipy,bo jakoś mega smutno się na forum zrobiło i ja sama nawet nastroju nie miałam. Myślę zresztą,że nie tylko ja... nawet "odliczania wielkiego" mi się odechciało. Dzisiaj już troszkę bardziej (powiedzmy) jest nastrojowo,więc pewnie i jakiś dowcip się na forum pojawi :).

last time robilas sikanca?:D ja mam dokladnie wyniki te z wczoraj :) lipa na maksa hehehe :D

Ja kochana czekam na wynik twojej bety a nie testu sikanego (już Ci pisałam na GG co sądzę na ich temat).
To twoje hehehe mnie rozbroiło....
Nadal trzymam kciuki kochana za Ciebie (i pozostałe testujące dziewczyny).

Tak,robiłam dziś test sikany - jakaś tam blada druga kreska się pojawiła.

gieniek ja też w 1trymestrze słabo się czułam tzn.mdłości były bez wymiotów, zmęczenie i bóle podbrzusza(więzadła macicy się rozciągały)a w 2 trymestrze dostałam takich sił i energii,że sama się dziwię:-DMam nadzieję,że u Ciebie będzie tak samo.
Jo.M ja brałam encorton przygotowując się do ivf i po-1tabl.rano i pół w południe-jeśli masz w domciu, to wykorzystaj.
Tak pamiętam,że razem podchodziłyśmy do punkcji i transferu-mam teraz nadzieje,że tym razem zakończenie u Ciebie będzie szczęśliwe:tak:

reklama
Do góry