reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
oj dziewczyny ale załapałam doła..masakra wszystko sie sypie... powiem wam ze juz powoli mnie to wszystko przytłacza.. :( nic tylko siasc i płakac..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jesteś wytrwałą kobietą, ciągnąć 2 zajebiście trudne tematy. Nic dziwnego, że czujesz się przytłoczona.

Dziękuję przynajmniej jedną za mną obstala :) zdaje mi sie ze to tylko moja sprawa co robię a nie całego forum pojechalam to pojechalam i nie wiem w czym problem dobrze mieć jedna bratnia duszę hehe jesZcze dZisiaj kiepsko się czuje a jak u Ciebie dzień

Po prostu uważam, że każdy ma swoją głowę na karku. Co innego jakbyś pytała o radę.

Ja dziś w końcu dotarłam do biura i zdaje się że opuszcza mnie w końcu złe samopoczucie pierwszego trymestru. Oby :-) :)

Wiekszy jest chyba stach o komorki a potem zarodki. W ogole cala procedura to jeden wielki stach czy sie uda. A jak sie uda to potem dochodzi strach o dziecko. Taki juz nasz los :/
No aj się tam w tej chwili wszystkiego boje... w sensie każdy etap jest trudny, nie wiem sama który najgorszy. Na początku myślałam,że najgorsze są zastrzyki.... ale każdego dnia okazywało się,każdy kolejny etap jest trudniejszy od poprzedniego :p

Ja boję się że już sobie objawy uroilam

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Nic sie nie bój ;) wiesz co mówiłam jak podchodziłam do transferu mojego 1, ze i tak za pierwszym sie nie uda bo mało co komu sie udaje a tu jeszcze nasienie męze takie chu**** ze mna było wszytsko dobrze u nas tylko nasienie a poszłam zrobić betę po 9 dniach pierwszą, pozniej z mezem poszłam po wyniki to sie poryczałam jak zobaczyłam 3 cyfry.Będzie dobrzeeee musi być ;)

Jesteś wytrwałą kobietą, ciągnąć 2 zajebiście trudne tematy. Nic dziwnego, że czujesz się przytłoczona.
no do tego samochod sie rozkraczył u mechanika stoi juz 4 dni cena juz opiewa na ok 2tys. po prostu albo mam mega pecha albo nie wiem co...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry