Agnieś191
Fanka BB :)
Tak jest!Rozumiem, ale od teraz masz myśleć tylko pozytywnie. Obiecujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak jest!Rozumiem, ale od teraz masz myśleć tylko pozytywnie. Obiecujesz?
Hmm myślę,że kolejne dwa które wcześniej podano nie przyjęły się to i tym razem z tego samego nasienia też nie będzie pozytywnieTo bedzie ten, ktory z Toba zostanie. Trzymam kciuki [emoji110][emoji173]️
Tak jest!
Przykro mi kochanaCzesc dziewczyny. Wlasnie bylam po kontroli czy pecherzykl pekl. Niestety nie wiec cale IUI na nic...
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Hehehe a po takiej morfinie jak sie potem spalo ja raz morfine miałam po operacji to księdza wolałam i taka faza ze ojj to może i lepiej jak nie usypiajaOj byla dobra jazda Nie stosuja znieczulenia ogolnego bez potrzeby. Tak tu jest. Wlasnie balam sie tego zabiegu, bo czytalam, ze w PL znieczulenie ogolne sie stosuje. Okazalo sie, ze wcale nie bolalo a dodatkowo swietny humor mialam
Super gratulujeWracamy do domku wszystko dobrze serce jak dzwon. Tak się cieszę
W takim razie z niecierpliwością czekam na środę, i trzymam kciuki!5 już. Podano mi teraz 2 niunie
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny skończcie już ten temat...to nie jest miejsce do kłótni tylko o to żeby wymieniać się wspólnymi doświadczeniami nie warto tracić czasu na kłótnieWyobraź siebie ze nie mam 10 lat i wiem co znaczy L4 i naprawdę nie mam ochoty poruszać tematu mojego L4 Aa i nie przypominam sobie abym pojechała na wycieczkę i zapraszam tego pracodawcę i zus nie boje sie kontroli
Masz rację nie pytałam o żadną radę tylko napisałam ze pojechalam w trasę z M a tu taka afera hehehe super ze już lepiej się czujesz mi zostały jeszcze 2 tyg brania antyków i zaczynam stymulacje mam nadzieję że tym razem będzie lepiejPo prostu uważam, że każdy ma swoją głowę na karku. Co innego jakbyś pytała o radę.
Ja dziś w końcu dotarłam do biura i zdaje się że opuszcza mnie w końcu złe samopoczucie pierwszego trymestru. Oby
Mam nadzieje, ze już ten ze mną zostanieTo bedzie ten, ktory z Toba zostanie. Trzymam kciuki