reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

U nas lekarz nie pozwolił aby byl przy punkcji to sie napatrzyl jak sobie smacznie spałaś hehe ;)
Nie wszystkie punkcje sa na spiocha.Ja mialam miejscowe
Nie będę już dodawala nic co robię na L4 bo bardzo nie lubię jak ktoś mnie poucza że mogą mnie sprawdzić na L4 nie jestem pierwszy raz na L4 i mam pełną świadomość że moga sprawdzić i naprawdę wcale sie tym nie martwię i nie ma kto mnie podpierdolic bo tylko wy wiecie ze pojechalam w trasę z M i moi rodzice i teście więc nie wiem kto mógłby mnie podjebac więc teraz będę pisała tylko na temat ivf bo nienawidzę jak ktoś mnie poucza co moge a czego nie mogę robić na L4 i pisze to otwarcie miłego dnia dziewczyny i samych pozytywnych wrażeń na dziś
Wiesz co sama napisalas "co oni moga ci zrobic"wiec dziewczyny napisaly.Przecież nikt nie zrobil tego po zlosci a ty sie denerwujesz kontrole zdazaja sie teraz coraz czesciej i jak to bylo w przypadku mojego taty nie uprzedzenie kontrola byla domowa.
Forum jest do wymieniania zdan pomocy itp.Ja bym.sie cieszyla ze nawet obce anonimowe osoby mnie uswiadamiaja co nieraz tu mialo miejsce dlatego jestem wdzieczna za reprymendy i dobre rady.Dzieki dziewczyny!!!

reklama
Środa coraz bliżej, a ja żadnych objawów nie mam po transferze tylko,że tak jak na okres.. Plecy bolą i wywalilo mnie....oj i znowu pewnie nici

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
No to jak nie masz objawów jak masz :) Ja nie mam doświadczenia w tej sprawie ale z tego co tutaj dziewczyny pisały to dużo z nich tak miało a skończyło się sukcesem :)

Nie będę już dodawala nic co robię na L4 bo bardzo nie lubię jak ktoś mnie poucza że mogą mnie sprawdzić na L4 nie jestem pierwszy raz na L4 i mam pełną świadomość że moga sprawdzić i naprawdę wcale sie tym nie martwię i nie ma kto mnie podpierdolic bo tylko wy wiecie ze pojechalam w trasę z M i moi rodzice i teście więc nie wiem kto mógłby mnie podjebac więc teraz będę pisała tylko na temat ivf bo nienawidzę jak ktoś mnie poucza co moge a czego nie mogę robić na L4 i pisze to otwarcie miłego dnia dziewczyny i samych pozytywnych wrażeń na dziś

Muszę sie wtrącić!

Nikt tu Cię nie poucza! Dziewczyny z troski o Ciebie mówią Ci jak sprawa wyglada bo niekoniecznie musisz to wiedzieć. Skoro nie raz byłaś na L4 to i wiesz co robić by Cię nie przyłapali to super widać stara z ciebie wyga!

Złośliwość widzę tu tylko z Twojej strony.

Ciesz sie wyjazdem i spędzonym czasem z mężem i wyluzuj trochę!

Muszę sie wtrącić!

Nikt tu Cię nie poucza! Dziewczyny z troski o Ciebie mówią Ci jak sprawa wyglada bo niekoniecznie musisz to wiedzieć. Skoro nie raz byłaś na L4 to i wiesz co robić by Cię nie przyłapali to super widać stara z ciebie wyga!

Złośliwość widzę tu tylko z Twojej strony.

Ciesz sie wyjazdem i spędzonym czasem z mężem i wyluzuj trochę!
Skończyłam ten temat bo jest bez sensu ;)

reklama
Do góry