Nie wszystkie punkcje sa na spiocha.Ja mialam miejscoweU nas lekarz nie pozwolił aby byl przy punkcji to sie napatrzyl jak sobie smacznie spałaś hehe
Wiesz co sama napisalas "co oni moga ci zrobic"wiec dziewczyny napisaly.Przecież nikt nie zrobil tego po zlosci a ty sie denerwujesz kontrole zdazaja sie teraz coraz czesciej i jak to bylo w przypadku mojego taty nie uprzedzenie kontrola byla domowa.Nie będę już dodawala nic co robię na L4 bo bardzo nie lubię jak ktoś mnie poucza że mogą mnie sprawdzić na L4 nie jestem pierwszy raz na L4 i mam pełną świadomość że moga sprawdzić i naprawdę wcale sie tym nie martwię i nie ma kto mnie podpierdolic bo tylko wy wiecie ze pojechalam w trasę z M i moi rodzice i teście więc nie wiem kto mógłby mnie podjebac więc teraz będę pisała tylko na temat ivf bo nienawidzę jak ktoś mnie poucza co moge a czego nie mogę robić na L4 i pisze to otwarcie miłego dnia dziewczyny i samych pozytywnych wrażeń na dziś
Forum jest do wymieniania zdan pomocy itp.Ja bym.sie cieszyla ze nawet obce anonimowe osoby mnie uswiadamiaja co nieraz tu mialo miejsce dlatego jestem wdzieczna za reprymendy i dobre rady.Dzieki dziewczyny!!!