hope322
Fanka BB :)
Przylaczam sie do zyczen i trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przylaczam sie do zyczen i trzymam kciuki
U nas lekarz nie pozwolił aby byl przy punkcji to sie napatrzyl jak sobie smacznie spałaś heheU mnie nawet byl przy punkcji
Wiesz dziewczyny mają sporo racji w tym co piszą. Nie wiem czy wiesz,że w tej chwili często nawet profile na facebooku sa kontrolowane...jak ktoś jest na zwolnieniu a gdzieś wyjechał i przypał. I myślę,że rczej nikt Ci nie chciał dowalić tylko doradzić. No ale każdy ma swoje zdanieA i zdaje mi sie ze lekarz z dużo letnim stażem pracy wie czy mogę jeździć czy nie a i wydaje mi sie że jesteś bardzo wredna i w każdym momencie próbujesz mi dowalic
Ja nie mialam znieczulenia ogolnego tylko morfine podana, takze bylam swiadomaU nas lekarz nie pozwolił aby byl przy punkcji to sie napatrzyl jak sobie smacznie spałaś hehe
Serio? No nie przy punkcji to nawet jakoś nie pomyslałam, aby mógł być. Ale na większości wizyt i obowiązkowo na każdym transferze jest :-)U mnie nawet byl przy punkcji
Ja nie mialam znieczulenia ogolnego i mogl byc przy mnie. Siedzial obok i trzymal mnie za reke, bo sie panicznie balam, ze bedzie bolalo Nie bolalo a morfina dzialala przyjemnieSerio? No nie przy punkcji to nawet jakoś nie pomyslałam, aby mógł być. Ale na większości wizyt i obowiązkowo na każdym transferze jest :-)
Ale czy ja gdzieś na fb dałam post że gdzieś pojechalam bez przesady głupia nie jestem i wiem że nawet fb kontrolują ale ja nic na fb nie dodałam a zresztą szkoda tej zbędnej dyskusji najwyżej mnie skontroluja ale nie maja jak mi udowodnić że gdzieś pojechalam więc sie nie martwięWiesz dziewczyny mają sporo racji w tym co piszą. Nie wiem czy wiesz,że w tej chwili często nawet profile na facebooku sa kontrolowane...jak ktoś jest na zwolnieniu a gdzieś wyjechał i przypał. I myślę,że rczej nikt Ci nie chciał dowalić tylko doradzić. No ale każdy ma swoje zdanie
To ty fajna jazde musiałaś mieć po tej morfinie a to u Ciebie w klinice nie dają znieczulenia tak ? Tylko morfine czy od czego to zależyJa nie mialam znieczulenia ogolnego tylko morfine podana, takze bylam swiadoma
Aaaa to w takim wypadku to rozumiem ;-) Też się panicznie bałam... i w sumie to boje się znowu :-(Ja nie mialam znieczulenia ogolnego i mogl byc przy mnie. Siedzial obok i trzymal mnie za reke, bo sie panicznie balam, ze bedzie bolalo Nie bolalo a morfina dzialala przyjemnie