reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A i zdaje mi sie ze lekarz z dużo letnim stażem pracy wie czy mogę jeździć czy nie :D a i wydaje mi sie że jesteś bardzo wredna i w każdym momencie próbujesz mi dowalic
Wiesz dziewczyny mają sporo racji w tym co piszą. Nie wiem czy wiesz,że w tej chwili często nawet profile na facebooku sa kontrolowane...jak ktoś jest na zwolnieniu a gdzieś wyjechał i przypał. I myślę,że rczej nikt Ci nie chciał dowalić tylko doradzić. No ale każdy ma swoje zdanie :p

Wiesz dziewczyny mają sporo racji w tym co piszą. Nie wiem czy wiesz,że w tej chwili często nawet profile na facebooku sa kontrolowane...jak ktoś jest na zwolnieniu a gdzieś wyjechał i przypał. I myślę,że rczej nikt Ci nie chciał dowalić tylko doradzić. No ale każdy ma swoje zdanie :p
Ale czy ja gdzieś na fb dałam post że gdzieś pojechalam bez przesady głupia nie jestem i wiem że nawet fb kontrolują ale ja nic na fb nie dodałam a zresztą szkoda tej zbędnej dyskusji najwyżej mnie skontroluja ale nie maja jak mi udowodnić że gdzieś pojechalam więc sie nie martwię :D

reklama
Nie będę już dodawala nic co robię na L4 bo bardzo nie lubię jak ktoś mnie poucza że mogą mnie sprawdzić na L4 nie jestem pierwszy raz na L4 i mam pełną świadomość że moga sprawdzić i naprawdę wcale sie tym nie martwię i nie ma kto mnie podpierdolic bo tylko wy wiecie ze pojechalam w trasę z M i moi rodzice i teście więc nie wiem kto mógłby mnie podjebac więc teraz będę pisała tylko na temat ivf bo nienawidzę jak ktoś mnie poucza co moge a czego nie mogę robić na L4 i pisze to otwarcie miłego dnia dziewczyny i samych pozytywnych wrażeń na dziś

Do góry