reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No właśnie też nie pojmuję dlaczego szczególnie że ma tylu fajnych normalnych kumpli a Ci dwaj to przekleństwo.

Nie czekam wyprowadziłam psy i idę spać.

Nie uraziłaś on generalnie jest cudownym mężem i facetem i opiekuńczy i dojrzały. Tylko właśnie jak tylko Ci dwaj debile się pojawiają to jakby mu ktoś ku...wa mózg wyciągnął i wyprał. Nie mam pojęcia dlaczego oni mają na niego taki wpływ. Kompletnie tego nie pojmuję są żałośni, niedojrzali i niczego w życiu nie osiągnęli a jeden ich telefon i inny facet. Nie mogę tego pojąć.
Myślałam ze będziesz po niego jechała albo cos to na to wychodzi że wróci Ci rano ciekawe jak jutro będzie się zachowywał

Dziewczyny dziękuję za słowa pociechy i Wasze wsparcie.Ja na razie muszę się wyłączyć i skupić na własnym leczeniu.Jestem zdruzgotana i nie wiem ile czasu zajmie mi pozbieranie się po tych przeżyciach.Trzymam kciuki za Was wszystkie,życzę powodzenia we wszelkich staraniach.Byłyście dla mnie nieocenionym źródłem wiedzy.
trzymam kciuki za leczenie i nie martw sie bedzie dobrze :)

reklama
no i super wypoczywaj i niczym sie nie martw..
Jutro rano jadę na rynek zobacZyć firanki potem na 10 do kościoła po kościele musze M ugotować bo go tydzień nie będzie jedzie w trasę a na 15:30 dentyste mam a w poniedziałek pójdę zrobić posiew :D a 11 mam psychiatrę więc mam co robić hehe dzisiaj podwórko posprzątałam i jeszcze na tym zarobilam sprzedałam cały złom jaki M miał na podwórku bo mi przeszkadzał :p teraz jest czysto i jeszcze z tego kasę mam

Do góry