Bilety zarezerwowane na niedziele w nastepnym tyg na 20:40 [emoji33] jak ja sie wyspie w poniedziałek do pracy[emoji13]Będę czekała na info jak Ci sie podobał
reklama
Czekam na informacje jak sie film podobałBilety zarezerwowane na niedziele w nastepnym tyg na 20:40 [emoji33] jak ja sie wyspie w poniedziałek do pracy[emoji13]
Myślałam ze będziesz po niego jechała albo cos to na to wychodzi że wróci Ci rano ciekawe jak jutro będzie się zachowywałNo właśnie też nie pojmuję dlaczego szczególnie że ma tylu fajnych normalnych kumpli a Ci dwaj to przekleństwo.
Nie czekam wyprowadziłam psy i idę spać.
Nie uraziłaś on generalnie jest cudownym mężem i facetem i opiekuńczy i dojrzały. Tylko właśnie jak tylko Ci dwaj debile się pojawiają to jakby mu ktoś ku...wa mózg wyciągnął i wyprał. Nie mam pojęcia dlaczego oni mają na niego taki wpływ. Kompletnie tego nie pojmuję są żałośni, niedojrzali i niczego w życiu nie osiągnęli a jeden ich telefon i inny facet. Nie mogę tego pojąć.
asinka89
Fanka BB :)
trzymam kciuki za leczenie i nie martw sie bedzie dobrzeDziewczyny dziękuję za słowa pociechy i Wasze wsparcie.Ja na razie muszę się wyłączyć i skupić na własnym leczeniu.Jestem zdruzgotana i nie wiem ile czasu zajmie mi pozbieranie się po tych przeżyciach.Trzymam kciuki za Was wszystkie,życzę powodzenia we wszelkich staraniach.Byłyście dla mnie nieocenionym źródłem wiedzy.
asinka89
Fanka BB :)
no i super wypoczywaj i niczym sie nie martw..A i nie powiedziałam wam że nadal wzięłam L4 bez problemu dostałam i myślę że to była bardzo dobra decyzja bo mam czas załatwić wszystko na 100% przed kolejnym podejściem jutro do tego psychiatryka zawiozę L4 nie chce mi sie na nie nawet patrzeć
Współczuję Ci kochana trzymaj siePodobno ktoś ma go odwieź jednak więc ja idę spać a jutro to sobie będzie mógł najwyżej z psami pogadać.
reklama
Jutro rano jadę na rynek zobacZyć firanki potem na 10 do kościoła po kościele musze M ugotować bo go tydzień nie będzie jedzie w trasę a na 15:30 dentyste mam a w poniedziałek pójdę zrobić posiew a 11 mam psychiatrę więc mam co robić hehe dzisiaj podwórko posprzątałam i jeszcze na tym zarobilam sprzedałam cały złom jaki M miał na podwórku bo mi przeszkadzał teraz jest czysto i jeszcze z tego kasę mamno i super wypoczywaj i niczym sie nie martw..
Podziel się: