reklama
aniaAsia222
Fanka BB :)
Ale dziewczyny pisały coś o heparynie. A ja doczytałam że heparyna jest przeciwzakrzepowa a na ulotce z encortonu pisze że to lek przeciwzakrzepowy. Nakręcam się już...boję się ze znowu mi odwołają bo jakiegos leku nie brałam...Encorton to steryd na obnizenie "czujnosci" organizmu, tak zeby dzidzia nie potraktowal jako intruza
aniaAsia222
Jeju ale jestem głupia... Przeciwzakrzepowo mam Fraxiparine. Ale dopiero od dnia transferu. Nie za pozno ?Encorton to steryd na obnizenie "czujnosci" organizmu, tak zeby dzidzia nie potraktowal jako intruza
aniaAsia222
Ja mam od dnia transferu fraxiparyne przeciwzakrzepowo ale o gonapeptylu nic nie wiem...Mam to samo tylko dodatkowo gonapeptyl i przeciwzakrzepowe od jutra
dżoasia
Wsio bedzie ok. Wstrzyknij sobie ta fraxi rano przed transferem i powinno wystarczyc. Chyba ze w zaleceniach masz np ze masz to brac wieczoremJeju ale jestem głupia... Przeciwzakrzepowo mam Fraxiparine. Ale dopiero od dnia transferu. Nie za pozno ?
aniaAsia222
Mam od dnia transferu fraxiparine. Czy o to właśnie Ci chodzi ?A heparyna?
dżoasia
Bo to zalezy od przypadku/kliniki. Ja nie mialam ani gonapeptylu ani encortonu ani heparyny... ale teraz zamierzam powalczyc o heparyneJa mam od dnia transferu fraxiparyne przeciwzakrzepowo ale o gonapeptylu nic nie wiem...
aniaAsia222
Mam zapisane na karcie że tą fraxiparyne mam brać od 3.10 czyli od dnia transferu ale nie dopytałam czy rano przed czy jak. Muszę w poniedziałek jeszcze zadzwonić...taka byłam przejęta że nie dopytałam. Rano jeszcze męża dopytam bo on trzeźwiej myślał stwierdził że ja odkąd usłyszałam że jest zgoda na transfer to skakałam ciągle jak piłeczka pingpongowaWsio bedzie ok. Wstrzyknij sobie ta fraxi rano przed transferem i powinno wystarczyc. Chyba ze w zaleceniach masz np ze masz to brac wieczorem
aniaAsia222
No bo ty miałaś właśnie krwawienie tak ? Miałaś jakieś skrzepy ?Bo to zalezy od przypadku/kliniki. Ja nie mialam ani gonapeptylu ani encortonu ani heparyny... ale teraz zamierzam powalczyc o heparyne
reklama
dżoasia
Moze dziewczyny ci tu jutro doradza jak z ta heparyna jest i kiedy najlepiej bracNo bo ty miałaś właśnie krwawienie tak ? Miałaś jakieś skrzepy ?
No ja mialam duze krwawienie i duzo skrzepow, ale tak na dobra sprawe nie wiadomo co bylo tego przyczyna
Podziel się: