reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

O masakra to jest niezle. A moze jesli nie klinika to chociaz zmien lekarza na bardziej ogarnietego czy wszyscy sa tacy :)
Zostane narazie przy tym co jest, ale jedno jest pewne, nie będę dłużej jak ten pies z podkulonym ogonem, któremu tylko mówi się co ma robić, musze w końcu wywalczyć w tych "ciężkich warunkach" większy spokój w działaniu i możliwość decydowania o tym co dalej, zamiast tylko zgadzać się na wszystko co po kolei proponują.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny czy to normalne że biorę 5 dzień tabletki anty i boli mnie jajnik takie dziwne uczucie a jesZcze poplamiam to mnie jesZcze dziwi że tak długo i jeszcze plamie masakra
A kiedy mialas usg? Bo pomyslalam o torbieli jakiejś ale mi na torbiel dala gin antyki wiec moze to nie to. Mnie nic nie bolalo ale poczytsj jakue moga byc skutki stosowanua leku

Mam zapisane na karcie że tą fraxiparyne mam brać od 3.10 czyli od dnia transferu ale nie dopytałam czy rano przed czy jak. Muszę w poniedziałek jeszcze zadzwonić...taka byłam przejęta że nie dopytałam. Rano jeszcze męża dopytam bo on trzeźwiej myślał ;) stwierdził że ja odkąd usłyszałam że jest zgoda na transfer to skakałam ciągle jak piłeczka pingpongowa :-D
Kochana raczej rano,przynajmniej ja zawsze rano mialam

reklama
Mam zapisane na karcie że tą fraxiparyne mam brać od 3.10 czyli od dnia transferu ale nie dopytałam czy rano przed czy jak. Muszę w poniedziałek jeszcze zadzwonić...taka byłam przejęta że nie dopytałam. Rano jeszcze męża dopytam bo on trzeźwiej myślał ;) stwierdził że ja odkąd usłyszałam że jest zgoda na transfer to skakałam ciągle jak piłeczka pingpongowa :-D
Hej. Ja poprosilam pielegniarke zeby mi zrobila zaraz po transferze bo nie umiem sama a meza nie było.
Możesz zrobic przed albo po, najwazniejsze aby w ten sam dzien co transfer.

Do góry